Peršokti prie turinio


Laras

Užsiregistravo 2012 Vas 01
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Grd 30 14:05
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Kietųjų dalelių filtras (FAP)

2012 gegužės 06 - 12:55

visi tie plovimo budai zinomi,,na tarkim isplausi ir ka,,,to nepakanka,,reikia surasti liga kodel jis uzsikimso,,kodel nesugebejo isdeginti,regeneruotis pats,,tarkim nebebuvo eolio skiscio regeneracijai,,tai tada pades plovimas ,o taip jai skiscio netruko,tai yra gedimas ir po kokiu 10,000-20,000 uzsikis vel,,o ta sistema pakankamai sunku suvokti kas jai nutiko,issiaiskinti kainuos didelius pinigus

Sutinku dėl kovos su priežastimi. Vakar pakeičiau bloga fuel cap sensoriu, kuris kokius 4 men neleido regeneracijos, uzsikimsimas 27%. Be kompo niekaip nebūčiau pamatęs. Šiandien pavazinėjau su 3k apsukom, baigus apacioj barskejo, tikiuosi kad suveike.

Temoje:Kietųjų dalelių filtras (FAP)

2012 gegužės 05 - 20:00

Kiek uzskaiciau, yra 2 dpf problemos ar jos nukelimo budai - kastracija arba plovimas vandeniu po aukstu slegiu. I rankas sian pateko prominis servisu irangos zurnalas, kuriame rasoma apie kita valymo buda - tam reikia suspausto oro pistolio, spec. zondo ir ploviklio. Valiklis-skystis purskiamas i filtro vidu makaluojant zonda, kuris ikisamas per 'spec.anga'. Kietos daleles, del ko ir uzsikemsa, yra tipo nutirpinamos ir veliau sudeginamos normalios regeneracijos metu. Kas nors girdejot apie tai?

Temoje:Pro priekini langa ledzia vandeni ant variklio

2012 gegužės 05 - 19:31

O būtų zapadlo pas kolegą su tokiu pačiu modeliu pasižiūrėt, kas kur ir kaip? Nebent buvo gerokai sudubasinta ir gerai neišlyginta, guma neprisispaudž... :hmm:

Neturiu dar kolegu su 307 :shy: Kiek paziurejau neformaliai kiemuose, pas visus panasiai ta guma neprispausta. Dauztas nebuvo, bent jau viskas atrodo-siules, laidai a la originalas. As irgi nebuc pamates to vandens, jei nebuciau ieskojes kur zvakes sedi tamsiojoj variklio pusej. Buvau sian zibinte kitais reikalais, tai uzsimine kad tai French design- stiklas su loviu jungiasi tik per 3 vietas, o tarp ju yra kokis 15 cm bendrai kur viskas kabo ore. Pavazinejus pradziusta nuo variklio karscio, tai gal ne visi pastebi.

Temoje:307 trumpu sviesu lemputes

2012 gegužės 05 - 16:49

55W buvo. Su 100w turėtu atvira liepsna degti :)

Temoje:307 trumpu sviesu lemputes

2012 gegužės 05 - 15:04

Pas mane perdege viena artimoji H1. Bet perdege taip kad susilyde su fiske ir besikaitindama uzdumino visa fara. Cia liga kad jos tiesiog perdega ar kad lydosi? H7 abi tolimos ok.