Peršokti prie turinio


lili

Užsiregistravo 2012 Kov 11
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Kov 07 16:28
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Apie Peugeot 307

2013 gruodžio 27 - 20:06

Sveiki,

noriu pirkti 307, 2005+ metų, 1,6 dyzeliuką. Man patinkančių skelbimų yra nemažai, bet dalis automobilių nepriregistruota dar, tad ir TA neturi. O TA nepraeis, kol nebus lietuviškų numerių. Kiek kalbinau pardavėjų, jie visi nori kad registruočiau mašiną jau ant savęs ir po priregistravimo su jais atsiskaityčiau. T.y. perku mašiną be TA, o tada jau ją varau į servisą. Bet kažkaip baisoka, kad po to nuvežus į servisą dėl TA pasimatys, kad kiaura mašina yra. Ką tokiais atvejais daryt ir sakyt?

Žinoma prieš perkant nuvažiuosiu į kokį servisą kad patikrintų, geriausia Žibintą, bet jie ten juk niekad detaliai nepatikrina nieko, pažiūri pakabą ir viskas. Kaip nenusipirkti katės maiše?

Kitas klausimas. Pats esu iš Vilniaus, o automobilius juk po visą Lietuvą pardavinėja, miestuose miesteliuose... Nuvažiuoju aš į kokią pvz. Šilalę ar apskritai kaimelį kokį, tai kur man ten dabar surast Peugeot meistrus kad nuvaryt automobilį apžiūrai? Kaip tokiais atvejais yra daroma? Kažkaip noriu kad auto apžiūrėtų Peugeot specialistas, kuris žino jų problemas ir žino kur žiūrėt ir tikrint.

Ir šiaip, į ką reikia kreipt dėmesį perkant? Aišku elektroniką visą patikrint, pakabą pažiūrėt, ar neparudyjus, ar variklio tepalus laiku keitė... Bet daugiau tai galiu nebent ratus paspardyt :)

Iš anksto dėkoju už atsakymus.

Augustas

Sveikutis, as planuoju savo parduoti, jei idomu i pm parasyki, del manes gali tikrintis kur nori, du komplektai ratu su padangomis, ziemines tik siemet naujas nupirkau. Faktas iskarto klausimas kodel parduodu- tiesiog reikia didesnes masinos, dar konkreciai ka pirksiu neapsistojau, bet greiciausiai citrina :)) .
Tikrai nesudrozta, per du metus nepravaziuota 20 t, tad pasigalvoki, jei ka cia atsakyki.

Temoje:Apie Peugeot 307

2013 rugsėjo 18 - 19:56

Sveiki, galvoju pirkti peugeot 307 nuo 2005 metų dyzeliną, kokie pliusai, minusai nuo senesnių modelių? Kas dažniausiai genda ir kokios kainos? :)

Elvinas

Gera vakara, nenusipirkit tik lavono, maniskis 2006, aisku kad neprisikalbeciau bet tikrai auto be problemu, aisku pas mane 66 ir be PAFo gamykliskai. Tikrai taupus, nelepus, pakleiciau tik stabilizatoriaus traukutes ir tepalus.

Temoje:Apie Peugeot 307

2013 gegužės 16 - 15:51

Sveiki,
Planuoju pirkti 307, 2.0 dyzeliuka.
Savaitgali kaip tik toki ziurejome, kaip ir viskas patiko, salonas grazus, vaziuoja irgi graziai,rida 264 t., is Danijos, BET pardavejas negali atsakyti kiek KW yra, sako Regitroj kai registruosim pamatysit, as atseit nzn.....ar taip gali but?
stai skelbimas http://auto.plius.lt...as-2926676.html

ačiu už atsakyma:)

gera diena
as planuoju savo pardavineti, jokiu techniniu problemu neturintis auto, jei idomu tai atrasykit cia o veliau i privatu el.pasta galesiu imesti info