Peršokti prie turinio


runius

Užsiregistravo 2012 Kov 23
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Sau 22 16:34
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:P807 - nepasileidžia salono šildymas

2014 sausio 20 - 11:57

Nu va pastovėjo pusdienį lauke, salone buvo -12. Užkūriau - iš pradžio automatiškai nepasileido (bet ko gero ir neturi kol variklis šaltas), bet krustelėjau ventiliatoriaus greičio ratuką ir pradėjo viskas veikt.
Panašu kad bėda pasireiškia tik tada jei lauke -10 arba žemiau ir pastovi bent jau per naktį tokioje temperatūroje.

O dėl vent tai yra taip:

Kai suki vent greičio ratuką, turėtų tolygiai užsipildyti LCD ekrane pavaizduoto ventiliatoriaus sparneliai, kas rodo nustatytą ventiliatoriaus greitį. Tačiau būna kad didinant greitį tie sparneliai staiga visi pajuoduoja, arb rodo kad greitį mažinu arba išvis nereaguoja ir pan., o ventiliatorius nesisuka ir salone ŠALTA :blink:
Man logiškai atrodė kad tame bloke kur reguluojasi ir bėda, bet kad kai neveikia tai neveikia su abejais, kai veikia tai abu ir veikia. Beje vieną blokelį laikiau šiltai, kad pabandyt galėčiau - nepadėjo :mellow:

Paveiksliuko nemoku įkelt tai nuorodą dedu, tik kad pas mane ne automatas, bet čia turbūt nesvarbu.
https://www.google.l... ...tml;640;480

Temoje:P807 - nepasileidžia salono šildymas

2014 sausio 20 - 08:38

Va šianakt laikiau garaže, tai ryte viskas pasileido. Toks jausmas kad salone kažkas sušala ir neveikia. Kas dar gali turėt įtakos klimos veikimui apart klimos valdymo bloko?

Temoje:P807 - nepasileidžia salono šildymas

2014 sausio 19 - 21:04

Negi niekas neturit minčių? Gal bent kvalifikuotą meistrą patartumėt?

Temoje:bėga saliarka

2013 gegužės 16 - 08:35

Sveiki, Pasikeičiau visą korpusą. Dabar sausa :) Matyt tikrai kažkur mikroįtrūkimas buvo.

Temoje:bėga saliarka

2013 gegužės 06 - 18:34

Tikrai ne. Aišku tos tarpinės ten tokios labai plonos ir kietos, tiek sena tiek nauja. Visokių nesamonių prisigalvojau, gal neužspaudžia nes padilo srėgis ar dangtelis, bet geriau pagalvojus nesamonė gryna. Ko ten dilt jiem. Dar mintis, nupirkt normalų storą manžetą, įsodint ir palikt, bet juk laikė anksčiau ir ta senoji kieta tarpinė. Man logiškiausiai kad ten slėgis per didelis, tik nežinau ar taip gali būti ir jei gali, tai dėl ko.