Jump to content


Devilxlt

Member Since 2012 Mar 26
Offline Last Active 2012 Apr 06 14:50
-----

Posts I've Made

In Topic: Kala stabdant

2012 April 01 - 22:23

:D kalades kas tepalais tepat tai saunuoliai :) o tuos nukreipianciuosius zinoma sutepiau :) vaiksciojanti dedale, kaip gali nesutept :)

In Topic: Kala stabdant

2012 March 31 - 19:50

nu jo diskusija nebloga uzvire :) o buvo paprastas dalykas kurio nepastebejau keisdamas kaladeles, prie cilindriuko esantys du varztai kurie turetu vaiscioti, tai vienas judejo kitas uzkepes, issukau, nusveiciau ir viskas gerai :)

In Topic: Kala stabdant

2012 March 29 - 15:56

Kaži, ar paklausėjas nors buvo ratą nusiėmęs vizualiniam patikrinimui? Bo "kartais kažkas... garsas kažkoks" - skamba nerimtai.
Matosi, kad žmogas ne prie technikos. Ar tu jam paaiškinsi, ar ne, vistiek meistrams varys, pats manikiūro negadins. O paklausė - by tik klaust... <_<

Na nemazai tu nusprendi is keliu eiluciu teksto :)) Galetum jau link ekstrasensu profesija pasikreipt :) aisku kad geriau man paciam susirast kas ir kur, negu varyt pas meistrus, peza nusipirkau nesenai, todel ir sakau kad kazkas...kazkaip... net neisivaizduoju kaip ir kas pas juos, vazinejau pries tai su gerokai senesne japoniska masina, ten viskas ir paprasciau ir aiskiau buwo...

In Topic: Kala stabdant

2012 March 29 - 15:54

Gali but, kad vairo traukes ar antgaliai turi laisvumo, ar net rimciau kliba. Pasikelus masina klibinant rata i sonus turetu pasijaust.

vairo trauke viena siektiek laisvoka, bet netiek kad garsus leistu. Nemanau kad del to cia kalt galetu ..

In Topic: Kala stabdant

2012 March 29 - 15:53

Dar gali buti diskai susikraipe, arba jeigu oru aušinami tai ir sutruke (bent pas mane taip buvo...). O ar nejauti nezymios vairo vibracijos kai siaip vaziuoji?

Na ne vibracijos nesijaucia