Peršokti prie turinio


Me gusta

Užsiregistravo 2012 Bal 18
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Rgs 01 18:27
-----

Mano sukurtos temos

Pulsavimas stabdant

2013 lapkričio 06 - 21:26

Sveiki forumiečiai, Taigi niekaip negaliu išspresti vienos bėdos kuri atsirado pratekinus priekinius stabdžių diskus . Tik uždėjus diskus pabandžiau pravažiuot ir stabdant atsirado tokia vibracija ir musimas per vaira kad oho ho. Taigi kilo ytarimas kad kreivai istekinti stabdžių diskai , nuvežiau atgal pas meistrą pertekino jis tuos diskus savo viskas gerai (tipo dar nebuvo tokio atvejo kad kas atvestu atgal del kreivu disku ) Pratekinus diskus vibracija siek tiek sumazejo bet vistiek jauciasi (kreipiančiosios juda gerai) Bedėdamas diskus pamačiau kad vienos pusės ABS žiedas ytrūkęs, pakeičiau jy kitu bet tarpelis tarp magneto ir žiedo vienoje ir kitoje pusėje siektiek skiriasi (gal tai ABS problema ? Jai taip gali but kaip tai patikrinti ? ) Gal kas turi kokiu variantu kur dar ieskot slieku ? :dntknw:

Sankaba. PLaukiojanti į paprastą

2013 rugpjūčio 29 - 19:59

Sveiki, taigi svieciasi problema su sankaba mano :pug: Skaiciau daug forumu bet konkrecios informacijos neradau , Taigi noriu paklaust žinančių ar tiktu man I 80kw paprastas smagratis nuo 66 kw ir naujas sankabos komplektas ? Nes uz plaukiojanty 1500 mokėt ,,siektiek per brangu'' Is anksto dėkoju protingus atsakymus.

Megustos 406 :)

2013 balandžio 15 - 12:50

Sveiki ,kolegos, manau atėjo laikas prisistatyt ir man :ax: .Trumpai apie save -esu Vaidas man 20 metų esu studentas ,nors esu dar jaunas ,bet technika, mašinomis domiuosi jau nuo vaikystės ,patinka pasikrapštyti prie technikos ,pačiam rasti gedimus Dar prieš laikydamas teises jau žinojau kad vairuosiu :pug: .Taip ir atsitiko 2012.04.30 nusipirkau 406 HDi 80Kw 2002 metų. Nemėgstu mažų mašinų todėl pasirinkau butent universalą.
Per nepilnus metus kai turiu :pug: jokių bėdų neturėjau galima sakyt ,na kai jau nusipirkau masiną ji buvo kaskokia buka , aisku vazinėjau ir su tokia, bet pradėjo uzkniski kad nėra traukos ,todėl vieną savaitgalį nusiėmiau EGR vožtuvą ir nuvežiau kad praplautų ultragarso vonelėje ,tas padėjo ir dabar i masiną sugryzo trauka, važiuoti dabar vienas malonumas ^_^
Sniegas nutirpo, užsidėjau ant :pug: naujus ratus .Dabar reikia dar kaskaip gražiai suportus nusidažyt
Audio aparatūra :pug: originali tik bratka line in isvedė (gan paprastai ten viskas pasidaro ) kokybė pakankamai gera. (laidas susilanksto ir i peleninę isideda kad nieko nesimatytų :D)
Tai tiek pradžiai :ax:

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Buka masina

2013 vasario 20 - 21:10

Sveiki ,turiu :pug: 406 80Kw 2,0Hdi ir jis kaskoks bukas . Kaskaip neturi tos traukos sakytum vaziuoji su 66kw o ne su 80 .I didesny kalna vaziuojant greitis nukrenta nebeuztenka traukos ,kartais 4 bėgy reikia perjungt net. (taip tikrai neturėtų but) Pradėjau ieskot kame bėdos ,buvau intercolerį nuemes jokiu skyliu ar itrukimu nera ,slėgis laikosi. bandziau sukeisti selenoidus vienus su kitais (ju yra 3) galvojau to turbinos voztuvo vaakumas gali neatidaryt ,bet traukos pagerėjimo nepajauciau . Ar yra koks budas patikrinti selenoidus namu salygomis (be autodiagnostikos) ? Gal kas turi dar kokiu minciu ka galima butu patikrinti ?

307 lieti ratl. ant 406

2012 gruodžio 30 - 16:44

Sveiki , noriu paklausti ,ar tiktu 307 :pug: originalus lieti ratrankiai (penkiu stipinu) ant 406 :pug: (maciau pora tokiu 406 tai labai graziai atrodo :)~ ) ar nesiskiria isnesimas 307 lieteku ar reiktu det rastafkes ? Isanksto dekoju .