Peršokti prie turinio


Raima7106

Užsiregistravo 2008 Sau 18
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Bal 20 08:28
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Pakaitinimo žvakės ir relės

2016 sausio 10 - 16:58

Sveiki. Šiandien bandžiau variklio pagalba (užvedęs) išprašyti tą nelemtą užlūžusią žvakę. Ir laisvom apsukom, ir gazuojant ji nenori lįsti lauk. Pravažiavau po Kauną 30 km ir nieko. Kažin, jei bandyčiau su nulaužtų varžtų išsukėju šiek tiek išjudint, ar jau lėkti pas meistrus? Beje, kiek kainuotų išsukimas pas meistrus, maždaug?


Temoje:Pakaitinimo žvakės ir relės

2016 sausio 09 - 16:01

Taigi, vis tik sukant pastebėjau, kad šerdis nesisuka, tik varžtas. Tada pasukinėjau žvakės patį galiuką ir gavosi štai kas. Jau tikriausiai be meistrų neapsieisiu? Vis dar kirba mintis užvesti variklį, gal išspjaus. Tik ar neįkris kaitinimo elementas vidun? Kol kas jis dar laikosi korpuse...Lauksiu patarimų.

 

 

 

 

2i8iskl.jpg


Temoje:Pakaitinimo žvakės ir relės

2016 sausio 09 - 13:17

Purškalas ten neišgelbės, jis tik pagelbės tai padaryti, ir padaryti greičiau. Mechanino darbo reikia, kaip ir paulius sakė. Pas tave priėjimas prie tų žvakių gi pasakiškas, tai sugalvok, kaip sukurti judesį sukimo ir kartu viršun traukimą. Gali tekti pažaisti ir valandą, bet ištrauksi žvakę ir nereiks lupti galvos. 

Na, ką gi, bandysiu su suktuko pagalba. Beje, o ar nebūna taip, kad žvakė būtų "sprogusi" ir pasidariusi viduje kaip "rožė"?


Temoje:Pakaitinimo žvakės ir relės

2016 sausio 09 - 13:04

Pritariu pauliui. Jei sukasi ne tik išorinė dalis, bet ir visas elementas, o atsukus per visą sriegį, vistiek tolyn sukinėjant visai nejuda, tai esi laimės kūdikis, kad sukdamas nesupratai, kad taip gali būti, bet atsisuko iki galo. Prieš tris savaites tokiu būdu vienam varikliui ištraukiau tris iš keturių žvakių :) Suktumam ir kitiem dalykam ten priėjimo ir nebuvo, tai ilgai ir nuobodžiai. Bet kadangi nuolat per tarpą/sriegį buvo purškiama visokių šmierų, tai ne taip ir ilgai, ir net beveik nenuobodžiai :)

Na,gal ir pasisekė...Dabar bandžiau supurškęs su WD. Juda ir sukinėjasi visas elementas, bet nepasiduoda. Gal patartum, ko dar papurkšti?


Temoje:Pakaitinimo žvakės ir relės

2016 sausio 08 - 20:49

Kaip suprast neišsitraukia? Paaiškinimo nuodugnesnio? Galiukas viduj liko, visas elementas viduj liko, ar atsukai ir žvakės tik sriegis išlindo ir toliau visa žvakė kaip gabalas, bet nebejuda? 

Taip, sriegis išlindo, o žvakė šiek tiek juda, bet neišsitraukia.