Peršokti prie turinio


aurimaz

Užsiregistravo 2008 Sau 22
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Grd 12 23:19
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Parduodu Peugeot R15 ratlankius

2010 lapkričio 12 - 19:53

originalus
pasimatuokim...

Na R15 pas mane. Esu mates mazesnius ant 206 :D
O siaip butent tokie.

Temoje:Parduodu Peugeot R15 ratlankius

2010 lapkričio 12 - 08:30

Va butent - kad BEVEIK tokie patys :)

Temoje:P406 peciuko gedimas

2010 lapkričio 06 - 19:13

Sveiki, Na ka... problema isspresta! :good: Taigi aprasau: Po bardacioku nusiimam vetiliatoriu. Jis nusiima atsukus 3 varztus. Del laidu: Yra fiske su 4 laidas (pliusas, minusas, ir du ploni laidai is klimos) taip pat reikia viena juoda laida atjungti kuris keliauja atskirai i spynele (jungiasi ant ventiliatoriaus minusinio laido). Kadangi pas mane is isores nenusvile kontaktai, o testeris rodo itamapa fiskeje (beje ir test lemute dega) - reiskias bus vetiliatoriuje beda. Primenu, jog ant MAX padeties sukasi - reiskias sepeteliai irgi geri. Rele kuri yra ventiliatoriuje - gera (caksi). Kaip ardosi ventiliatorius? - Tiesiog skrodziasi per puse. Isspraustas tarp gumu. Imam stipriai i rankas ir traukiam apacia nuo virsaus. Tik netrauki uz ventiliuotes, nes nulausit. Vetiliatoriaus viduje stovi plata. Pasirodo man buvo pasvile kontaktai is vidaus. Kurie kontaktuodami greiciausiai nukale tranzus. Tranzu analogai - "Lemonoje" 1 vnt ~ 10 Lt. Reikalingi 2 vnt. Perlituojam tranzus, sutvarkome kontaktus lydmetalio pagalba ir renkam viska atgal megaujames veikianciu vejeliu. p.s. sunkiausia nusiimti tranzus. t.y. reikia nugrezti kniedes, kurios siek tiek platokos :D Remonto kaina 20 LT + darbas (lydmetalis, elektros energija, kuro islaidos iki Lemonos, brendis ranku nedrebejimui ir t.t.) arba jei remontuos meistras sakyciau 25 Lt medžiagos - visa kita už darbą. SĖKMES!!!

Temoje:P406 peciuko gedimas

2010 spalio 29 - 07:15

Siaip turiu analogiska problema :doh: Dirba ant max apsuku. Bet kaip patikrint kur problema. Ar masinoje ar paciame ventiliatoriuje? Kaip patikrint ar ateina signalas is valdymo paneles? Su testeriu ziuret fiskuteje itampa, ar kaip? p.s. kaip smagu kai chebra paraso kokiu budu problema issprende...

Temoje:kazkas su generatorium..

2010 rugpjūčio 03 - 22:16

Jei is sroto pirksi tai pirma nusiimk sena,nes be pavyzdzio nelabai tau ten kas duos, nebutinai nuo pugu ar citronu tinka. Kiti gamintojai irgi naudoja tuos generatorius :) Nu o nuimti tai ten nieko sudetingo, atleidi dirza, atjungi du laidus ir du varztus kur generatoriu laiko.

Cia ne i tema, bet Valeo lotynishkai reishkia "kainuoju" :clap: :clap:

Na dekui uz komentara. Tik dar patikslinamas klausimas: nenuemus generatoriaus sakai galima prasaut? t.y. nusipirk galima ne toki pati (turint omeny,kad pirkciau nuo P406 arba xsantijos 1.8 arba 2l benzininio variklio neautomato)
Nes nusiimt generatoriu ir vaziuot i srota sudetinga. Turiu tik viena masiniuka :D Keisciausi kur nors i kaima nuvaziaves, nes daugiabucio kieme nelabai norisi krapstytis :blush:

p.s. jau antra savaite vazineju ir dar tas senas generuoklis nenumire :wacko:
aisku jauciasi kazkos acto kvapas (nerandu is kur jis)