Peršokti prie turinio


Profanas

Užsiregistravo 2012 Bir 15
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Bir 28 12:23
-----

Mano sukurtos temos

1l 106 kartais nesikuria

2014 gegužės 18 - 14:24

Sveiki Jau kuris laikas "dziaugiuosi" savo 106, bet per paskutines dvi savaites pradejo rodyti kaprizus, Tarkim pavaziavus, uzgesinus, ir vel bandant po 10-20min uzkurti, starteris suka ant "sausu" ir net negriebia, puse minutes per kelis kart padrozus starteri - automobilis uzsikuria kaip niekur nieko ir dirba gerai Mazai pas si motora kazkokiu el mazgu, bet butent ka tikrinti? Valyti? Kad dar nors kelis men automobilis tarnautu ir uzsikurtu gerai, veliau jau savo sena agregata pasiimsiu ir sis i pardacima ar lauza eis.

106 - Leidzia tepala per galvos tarpine?

2014 balandžio 12 - 15:16

Sveiki,
motoras 1l
Pasikeiciau dangtelio tarpine, karterio varztus paverziau, bei idealiai vakar nuploviau motora - jis svyti + pasikeiciau tepalus, bet..

Tepala leidzia toliau: ir man atrodo per galvos tarpine, ar tai realu?

Man sio automobilio reikes dar apie 2-3men, o ant zemes esantis tepalas kur gyvenu - gali pridaryti nemenku problemu.. taigi kaip sumazinti/panaikinti tepalu begima neimant galvos? o gal pro kazkur kitur leidzia? jusu variantai?

Grynai sviezas tepalas is sios vietos bega: http://s27.postimg.o...s3/DSC_0004.jpg

Gal kazka i tepala bandyt supilt? kad patirstetu..
dabar yra 10w40.. ir vel keist i tirstesnius (mineralinius? neketinu)


Galvors varztai turi buti po dangteliu? sakau gal uzsisakyt dinanometrini rakta ir paverzt? nes jau seniai planavau ji isigyti tai praverstu, bet ar yra kazkokia galimybe kad pades?

Uzsisakiau rakta, 13-100nM, kiek paciau autodata - varztus verzti 20nM, tai turetu tikti,
Dar sugalvojau ideja kad tiesiog i ta vieta ideti skuduro ir ji pritvirtinti, ir kas kazkiek laiko tiesiog pakeisti, tai manau apmazintu tepalo prasiskverbima ir begima ant zemes.

Kompiuterio keitimas

2013 liepos 10 - 16:58

Sveiki Ar keiciant kompiuteri butina ji kazkaip programiskai prijungti? ar tiesiog fiske istatau ir kuriu? ir ar BUTENT tokio reikia koks yra? nes labai sudetinga rasti, pasmane 2l 97kw 406c, galbut tinka ir nuo sedano? nes ten pagal mane viskas identiska turi buti.. Bei kiek protinga uz tokia detale moketi?