Peršokti prie turinio


gliukas

Užsiregistravo 2012 Lie 01
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Lap 21 08:50
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Nedega kaires puses galinis gabaritas

2012 rugsėjo 26 - 20:43

Siaip lemputes turetu sviesti. Jei jau pradeda degti - reikia gesinti.

Gerai jau gerai sviecia , aciu uz Lietuviu kalbos amokele:) o seip kontaktai isvalyti sutepti vd-40 ir saugikliai sveiki.

Gal yra norinciu Vilniuje apsiimt tai sutvarkyti?

Temoje:torsiono perdarimas

2012 rugsėjo 19 - 09:27

Ta jau ir supratau kad nieks ce nera zaides su torsionu perdarimu tad teks vienam burt ir "himicint". Tiesiog norejosi suzinoti ar atsirastu bendraminciu, matau kad ne :D tad galim rakint tema ir laukt jos Projektu skiltije.

Temoje:torsiono perdarimas

2012 rugsėjo 19 - 08:53

Hebra jums kaip uzkietejusiems torsiono fanatams jis gal ir puikus, bet man ne. Apie tai daugiau diskutuot nematau esmes nes nuomones nepakeisit.

Antras dalykas profkei mokino daug ir gerai. Vilniaus verslo ir auto mechanikos mokykla, siaip geriausia sios rofesijos mokykla visoje Lietuvoje. Kaip ir yranga joje , o ir mokama buvo tikrai apie moskvicius ir panasiai.
Tad sorry hebra bet man vistiek kila noras nuzeminti ji priekiui coilai rasti teliko uzsakyti o sugalu dar reik zais ieskant automobilio nuo kurio visa tai tiks.

buvo pas mus i darba is sitos mokyklos atejes studentas su tavo pziuriu "geriausiu Lietuvoje". gyresi pirmunu esas ir tt. bet kai atejo kalba apie darba ir visa kita, paaiskejo, kad i galva prikimsta kvailos teorijos, kurios pakeisti neimanoma, o del jos ir praktikai vietos neliko. ka gali pasakyti apie zmogaus technini issilavinima, jei jis aiskina, kad karbas yra zymiai geriau nei ipurskimas vien del to, kad ten reomontout paprasciau ir pigiau. anglis i katila kratyt dar geriau, tai gal griskim prie garo katilu.... :ph34r: :good:

Del sito nesigincisiu as man grupei ir maumu buvo, jie taip ir liko gert prie upes ir servisu darba spove nes apsilazalino. tokiu daug profesinese buna, o seip geras darbuotojas tyli ir nesigiria kad baige ten ka nors ar pan. B)

Temoje:torsiono perdarimas

2012 rugsėjo 19 - 08:49

Hm... Tavo nuomone cia visiskai nesvarbi. Dar nuo profkes laiku atsimenu jog torsionas yra Suuuuudas, remontas brangus resursai 100k kilometru, tad dar karta pasakysiu jog tai nesamone.

Pirkt kitos kaip ir nesinori nes sita beveik ideali, beveik todel kad gale torsionas.

Turbut profkej kaip aiskino apie torsionus, alu geriai ir nebuvai, arba tada tas mokytojas asilas :doh:

Seip negeriu, todel nelabai suprantu apie ka cia pezi. :fool: Nors pala tikriausiai pats taip darydavai kai kokioi komunaliniu paslaugu profkei buvai. Neidavai i paskaitas nes sededavai kur pakampei ir maukdavai alu .

Vat todel man ir neidomus jusu porinimai apie torsionus. As juk klausiau kitko, klausimas buvo paprastas ar esat kas apie tai girdeja ir ka apie tai zinot.

Temoje:torsiono perdarimas

2012 rugsėjo 19 - 08:39

Hebra jums kaip uzkietejusiems torsiono fanatams jis gal ir puikus, bet man ne. Apie tai daugiau diskutuot nematau esmes nes nuomones nepakeisit. Antras dalykas profkei mokino daug ir gerai. Vilniaus verslo ir auto mechanikos mokykla, siaip geriausia sios rofesijos mokykla visoje Lietuvoje. Kaip ir yranga joje , o ir mokama buvo tikrai apie moskvicius ir panasiai. Tad sorry hebra bet man vistiek kila noras nuzeminti ji priekiui coilai rasti teliko uzsakyti o sugalu dar reik zais ieskant automobilio nuo kurio visa tai tiks.