Peršokti prie turinio


Sawsajnej

Užsiregistravo 2012 Lie 11
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Rgs 20 20:29
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Diagnostines OBD jungties maitinimas

2015 spalio 04 - 09:29

Problem solved, obd veikia, bet klaidos neranda kas del engine check lemputes, apart 2uosius liamda zondus, kuriu klaida pas mane randa visada.


Temoje:Diagnostines OBD jungties maitinimas

2015 spalio 03 - 08:29

nedirbu as servise, ne mano tie diagnostikos irenginiai, neturiu testerio net. Labai saunu, kad siuose dalykuose suprantate, ne visi, deja, taip gerai supranta :)  


Temoje:Diagnostines OBD jungties maitinimas

2015 spalio 03 - 00:18

Keblyje? Tai cia norejai pasakyti, diagnostinio irenginio kabelyje ar obd jungties kabelyje? Nes jungiau labai labai brangu diagnostini irengini, po to dar viena irgi ne ka pigesni. Nemanau, kad ju laiduose galejo buti kazkokiu problemu, nes kasdiena yra naudojami servise, veikia be problemu.


Temoje:Diagnostines OBD jungties maitinimas

2015 spalio 01 - 23:33

saugiklius tikrinau tiek po vairu, tiek po kapotu visu, bet neradau nei vieno sudegusio. Ryt pasiziuresiu i laidus, gal netycia kuris vienas kazkoki defekta bus apturejes. Beja obd jungtis neturi nieko bendro su relem ar dar kazkoki elektronika, kadangi vakar su masina buvo nutikimas toks, kad uzgesinant masina ji dirbo gerokai ilgiau nei visada ir kazkaip keistai sudrebejo gfesinant. uzkurus dar karta engine check lempute uzsidege, ir vaziuojant apsukos daugiau 3000 nekilo, avarinis rezimas buvo ijungtas. uzgesinus masina prie parduotuves, avarinis rezimas issijunge, taciau lempute dar neuzgeso, parvaziavus namo, kokia 1,5 km uzgesinus masina ir pabandzius uzkurti lempute neuzsidege ilgam laikui, o masina uzsigesina kaip visada, tvarkingai be jokio ilgesnio dirbimo...sakyciau auksto slegio kuro siurblio gedimo klinika, taciau ir uzkurti masina yra sunku su sia problema, o kuriasi be problemos.