Peršokti prie turinio


lmacys

Užsiregistravo 2008 Vas 15
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Rgp 20 13:04
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:P 307 dingsta vairo stiprintuvas

2015 gegužės 14 - 11:47

Diagnostika rodo "Power steering: Permanent fault. Control unit." iskleidus klaida raso: "ECU fault: ECU internal problem (EEPROM)".

Bevaziuojant dazniausiai po 15min sukant pradeda trukcioti vairas, ir galiausiai atsijungia, po kiek laiko kartais vel pradeda veikti. Taip jau pasiseke, auto buvo salta kai pasijungiau kompa, kelis kart pasukiojus vaira, dingo stiprintuvas, ir tuo pat metu dingo rysys su vairo stiprintvu. Kai dingsta vairo stiprintuvas, skydelyje jokios reakcijos. Abu galios laidus pratikrinau, buvau issilupes BSM ir BSI modulius.

Dar vienas niuansas, vienu metu maciau "Power steering: Intermitten fault. Vehicle speed information. Short-circuit to positive or circuit open" klaida, dabar ji dingusi. Nezinau kuris cia daviklis susijes su ja, bet lyg neturetu del jos nustot veikti stiprintuvas.

Kai dingsta vairo stiprintuvas po ilgesnio vaziavimo ir isjungus auto, vairo stiprintuvo skystis pradeda verztis pro uzpylimo probke. Tai vat ir zinok, ar cia mechanine ar elektrine beda...


Temoje:P 307 dingsta vairo stiprintuvas

2015 gegužės 13 - 14:34

Gal pavyko issiaiskinti beda? As su ta pacia beda jau nuo nauju metu. :(