Peršokti prie turinio


kunas

Užsiregistravo 2012 Rgp 09
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Bir 10 11:53
-----

Mano sukurtos temos

Neatsirakina su pulteliu, atrakinus raktu nesiveda

2013 balandžio 05 - 09:46

Sveiki, Keletą mėnesių be jokių problemų laimingas važinėjau su savo liūtu, kol vakar neatsitiko toks nemalonus įvykis. Nuvažiavau nuo taško A į tašką B ir mašinai taškė B prastovėjus kokias 12 valandų atvykęs prie jos pabandžiau su pulteliu atrakinti. Kad ir kaip bandžiau, mašina neatsirakino. Neliko nieko kita, kaip susinervinusiam ją atsirakinti raktu. Bet tai padarius, mašina niekaip neužsivedė. Įkišus raktelį į diegimą užsidegdavo visos lemputės, pradėdavo mirgėti signalizacija (ji be garso) ir kai pasukdavau raktą iki galo (taip kaip darau užvesdamas) viskas tiesiog išsijungdavo. Toks jausmas, kad blokuoja užvedimą. Ir degė tas mygtukas po kaire prie avarinio, kur raktas nupieštas. Maža raudona lemputė. Žodžiu, teko namo grįžti kitais būdais. Dabar mąstau, kas čia gali būti. Gal galėtumėt kažką patarti? Ar čia su pulteliu problemos ir kaip tada jas spręsti? Ar čia gali koks akumuliatorius būti išsikrovęs? BŪSIU LABAI DĖKINGAS UŽ PATARIMUS!!!

Parekomenduokit servisą Kaune

2012 spalio 25 - 10:47

Forumiečiai, Pagelbėkit ir parekomenduokit servisą Kaune, kur žmonės ne tik padarytų diagnostiką ir paimtų pinigųs, bet ir išspręstų bėdą.. Problema ta, kad mašina kuriasi kada nori (o dažniausiai nenori). Pas kelis meistrus buvau, nieko neranda... Po jų vizito kūrėsi savaitę, paskui vėl nesikuria. Varo į neviltį. Ačiū.

Gęsta važiuojant

2012 rugpjūčio 23 - 13:01

Sveiki bendraminčiai, Neseniai nusipirkau savo peugeot 307 2.0 hdi (2002). Viskas pirmas dienas buvo gerai, trečią dieną išvažiuojant iš kiemo vidury gatvės mašina užgęso... Užvedžiau - vėl užgęso. Paskui nebegęso ir sėkmingai kelias savaites važinėjau. Šiandien - vėl tas pats. Praktiškai iš karto gęsta, arba, geriausiu atveju, pavažiuoji keletą šimtų metrų... o borto kompiuteryje rašė kažką apie air pollution ir air pressure. Gal gali pasakyti, kas gali būti per bėda ir kiek taisymas kainuotų? Ačiū Jums iš anksto.

Perku Peugeot 307 2.0 hdi kondicionieriaus siurblį

2012 rugpjūčio 09 - 14:15

Sveiki, perku Peugeot 307 2.0 hdi kondicionieriaus siurblį 66kw Kaune. Jei turite, būčiau labai dėkingas.