Peršokti prie turinio


jasa

Užsiregistravo 2012 Rgp 10
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Sau 04 12:09
-----

Mano sukurtos temos

posukiu rele.

2012 lapkričio 17 - 19:58

sveiki norejau paklaust kur rast posukiu rele? pas mane kairej pusej pradejo nerodyt posukiu o lemputes geros tj priejom isvados kad sugedus rele tik kad nzn kur ji yra. Ir ar tiktu man ji is kokios kitokios masinos ar butent pezines reik ieskot. O gal as net ne cia problemos ieskau patarkit...

P406 hdi gesta

2012 rugpjūčio 21 - 12:24

Sveiki reiktu dar vieno patarimo del mano perziaus, gal padesit. Pries pora dienu pasikeiciau auksto slegio reguliatoriu ir netgi visa viena diena dziaugiausi sveika ir vaziuojancia masina. Tjp kad va vakar gryzes y kiema su masina pasukau raktely kad ja uzgesinciau o ji dar kokias 2 s padirbo ir tik tada uzsigesino, dar kelis kartus uzvedziau, uzgesinau ir situacija kartojosi, o kiek veliau vaziuodamas pastebejau kad uzsidege variklio lempute prietaisu skydelyje o stovint prie sviesaforo variklis isviso eme ir uzgeso, praejus minutei as jy uzkuriau bet jis iskart uzgeso ir vel. Parsitempes automobily namo as jy vel uzkuriau ir pastebejau kad negazuojant jis gan greit uzgesta,o pagazavus variklis dirba kuo puikiausiai ir dar vienas dalykas, neina uzkelt apsuku daugiau uz 3000... chebra gal pasakysit kas gali but mano peziui, speju kad tai bus elektrinis gedimas ir geriausiai viska parodytu diagnostika bet gal kam nors irgi tjp buvo tj zinosit ka daryt.

Gesta masina

2012 rugpjūčio 10 - 18:48

Sveiki norejau paklaust kas gali buti mano pezukui... Pries pora savaiciu mano pezius (406 2.0 Hdi 66 kW) kazko pradejo vis sunkiau kurtis, kadangi jis sunkiai bet uzsikurdavo tj nlb kreipiau demesy y gedimo pasalinima, ir va vakar man jis uzgeso vaziuojant, ysijunge variklio lempute ir sukant starteriu jo uzkurt nepavyksta, uzstumti ejna bet tada vel pavaziavus 10 km(cia jejgu pasiseka) kartojasi ta pati istorija. Issivaliau sietely ta kur prie pat kuro siurblio yra nes buvo visiskai uzsineses, pasikeiciau kuro filtra ir vistiek tas pats. Nezinau kur dabar ieskot problemos, padekit kolegos.