Peršokti prie turinio


remi

Užsiregistravo 2008 Kov 09
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Rgs 03 20:30
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:trukineja, springsta, dusta

2010 rugsėjo 22 - 15:47

Zvakias geras pirmiausiai reik turet. kataliza gali atjunkt gal staiga trauka atsiras, jai tas uzsikises Babinu plokste laisvai gali but, kitiems uztenka tik pypkias pasikeist. geriausiai pasiskolinti detale ir pabandyt pakeist. nu zodziu tik klausinedamas nesusiremontuosi

Temoje:turbina

2010 rugsėjo 05 - 12:05

skystis nebutinai turi dingt, gali su trepalu maisytis, kartery ir radijatoriui pasidaro ta pati mase, visokiu bajeriu buna. Tu vazinek toliau ir islys yla is maiso, tik ramiai. beja man karta taip dumino ir kai pasikeiciau tarpine skysciai niekur nedingdavo bet vistiek koki menesy dumino, paskui nustojo. Spejo sudo kokio i bakeli buvo privaryta.

Temoje:nesikuria saltas

2010 rugsėjo 04 - 09:37

ziema kurias kuo puikiausiai ant benzo, as kelis metus taip variau, biski tokia priglusus ir tiek, uzgesta po minutes. bet reik kad ant buju butu liuks tada gali nesukt sau galvos. Kaip ir sakiau as ytariau purkstukus, bet nieko nedariau :good:

Temoje:nesuremontuojamas peugeot

2010 rugsėjo 04 - 03:59

pypkes tai gumos ant babinu plokstes, kur ant zvakiu maunas?

Temoje:nesikuria saltas

2010 rugsėjo 04 - 03:48

diagnostas wienas pazejo liambda gatawa buwo,pezo centran nulekiau idejo nauja lambda wel patikrino klaidu nemete jokiu,wisi dawikliai weikia,map sensorius ir wisa kita.itariu kad purkstukam sakes nes dujos yra idetos ir ant ju tewazineta.beje pezo centre patikrino slegi slangutese wisx ok,

man taip irgi buvo ant kitos markes masinos, as irgi purkstukus ytariau, nes begant metams simptomai tik stiprejo, bet ant duju ejo puikiai, tai taip ir isvaziavo i kirgizija :ph34r: .

bet ne tik vesdavosi sunkiai, o ir greitejant negriebdavo, trukciojo ant benzo.