Peršokti prie turinio


egidijus

Užsiregistravo 2008 Kov 17
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Lap 13 20:15
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Sankabos cilindriniais po pedalu

2018 rugpjūčio 27 - 21:57

Taip ten isdiles tas pirstas-grybas jis gaunasi nuožulnus todėl ir nuslysta cilindriukas. Kilo mintis ji ispresuoti lauk ir apsukti sveika pusę kad neliktų to nuozulnumo. Būtinai ryt pasuksiu.

Temoje:Sankabos cilindriniais po pedalu

2018 rugpjūčio 27 - 11:16

Ten fiksatoriaus jokio nera. Nusipirkau srotini pedala, issiemus sena pastebejau jog isdilusi plastmasse i kuria dedasi metaline ivore. idejau srotini situacija kazkiek pagerejo, pries tai jau po pirmojo nuspaudimo nusokdavo nuo tvirtinimo dabar tik po keletos kartu ir tai priklauso kaip pedala paspaudi. reiskias ir cia padiles pedalo tvirtinimas per ivore.Meginau uzsakyti robete bet situacija tokia jog originalo jau nera yra tik kazkoks pakaitalas jis kainuoja 68eu bet cia dar neviskas ji keiciant reikia keisti ir pati cilindriuka nes jau skiriais kogero cilindriuko tvirtinimas, tai zodziu gaunasi kainyte kosmosas :) Pati ivore kainuoja iki 10eu tik kad jos reiktu laukti dvi savaites ir tai klausimas ar tai pades nes komplekte tik ivore bet nera tu plastmasiu kurios dedasi vidunir tik tada ivoere tam kad metalas nesitrintu i metala o i plastmase.

Pardavejas sake kad turejo C5 su klibandziu pedalo butent per ta ivore tai jam berots metel lauk tas plastmases ir tekino didesne ivore pritepe tepalo ir taip vazinejo, bet neaisku kaip ji laike nes neuzilgo ir pradave :)

PauliusJ siule kita varianta (tikuosi nesupyks kad isduosiu paslapti :)) ta cilindriuko kojele pritvirtinti prie pedalo.

Bet gal sakau reik pabandyti issitekinti ivore pradziai. Gal kas Kaune zinote tekintoja gera?


Temoje:Webasto 807 2,2 Hdi

2018 sausio 06 - 16:07

Mano patirtis. Tas pats meistras kur daviau kontaktus is fiskes nukirpo viena laida ir prijunge prie jo laida ir pasake pasidarysi pats ka nori knopke webasto timeri ar panasiai. Pasidariau knopke. Prasivedziau ta laida iki kur patogu ir pajungiau i knopke dar iki knopkes pliusa atvedziau zinoma nepamirsau ir saugiklio ant pliuso :) viskas visas valdymas ant knopkes. Jungiu kai uzkuriu auto ir isjungiu kai temp pasiekia 70 nes tada jijau pereina i budejimo rezima ir issijungia ji neiskart kai knopke isjungi pabirzgia atsivesina savo degimo kamera :) senutej 406 irgi turiu tokio pacio modelio webasta tas pats meistras papasakojo kas kaip ir susidejau. Dirbo nuo laikroduko originalaus bet jis man nepatiko nes yra tik paleidimo laikas bet nera isjungimo laiko. Parsisiunciau is kino 12v timeri gremezdas ale kaina tik 4€ ir galima 16 paleidimo ir isjungimo laiku nustatyti plius dar savaites diena parinkti. Menuo kaip dirba viskas liuks reiks dar ir 807 ideti.

Temoje:pakaitinimo zvakes

2017 spalio 23 - 12:11

Apturejau ir as sita dziaugsma tik ne su 607 bet su 807 :) kaimynas garazo kai pamate mane ant jos uzgulusi sako santykiauji sakau jo, gal ir tu nori :) Konkreciai veidukas ant priekinio stiklo padetas o rankutes kazkur ten toli toli. Atsisuko visos Aciu tau BERU. Susukau Bosch. Vienintelis kas nutiko tai nuluzo EGR varztas vienas is dvieju, galvojau kad laikys vienas  bet ne zaraza pute per sona. Tai padariau tokia haltura pasigaminau is parankiniu priemoniu tokia kaip savarza is varztu ir metaliniu ploksteliu kad uzspaustu ta krasta kur varztas nuluzes laiko pakolkas tik nzn kaip metalas laikys per salcius ir karsti, nes panaudojau dvi metalines ploksteles nuo senukuose pirkto guoliu sjomniko ir pora ilgu zalvariniu baldiniu varztu (kitokiu nebuvo po ranka) ir uztempiau :) kiek maciau ir kiek girdisi nepucia per sona.

Dabar zinau uz ka tokie dideli pinigai imami jas krapstan lauk :)


Temoje:beda su varikliu PEUGEO 807

2017 spalio 23 - 11:58

Per peti ir i srota ta lakudra kad tepalu nelaiko :)