Peršokti prie turinio


Minde1975

Užsiregistravo 2012 Lap 03
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Bal 25 19:04
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:kala barka variklis

2012 gruodžio 11 - 20:27

sveiki.prasau jusu bet kokiu minciu siuo klausimu,nes baigiu isprotet:).problema su 2.2 hdi 607.zodziu problema.uzvedi salta varikli,kaip ir viskas normaliai tik pradedi vaziuo(isibeget duodant gazo)pradeda kalt,vietoi gazuojant lyg normaliai.ir taip kol neisila bent iki 70c kai islyla lyg viskas tvarkoi.itare kompensatorius -pakeite.itate purkstukus-tikrino ant stendo jie tvarkoi.seip uzsiveda gerai,trauka normali nieks negesta ir netrukcioja.kas dar galetu but blogai,kas kala.buciau uz bet kokias mintis labai dekingas.nes jau :fool: :blink:

Sveikas, patarciau pasitikrinti purkstuku darba, jei ne vienodai ipurskia kuro gali barsketi variklis. Mano P607, buvo viskas taip pat kaip ir Tavo, tik kai susildavo padavus gaza barskedavo pastoviai, ant tuscios eigos viskas svaru grazu. Pakeiciau variklio bloka su visais viduriais, t.y. stumuokliai, velenas, svaistikliai ir kt(galvute buvo tvarkinga, tad nekeiciau). Tikekis kad tik purkstukai, rimtesnis remontas(toks kaip mano), brangokas. Sekmes. Beje pas mane taip pat P607 2.2HDI.

Temoje:Kietųjų dalelių filtras (FAP)

2012 gruodžio 11 - 20:14

Kur gali buti gedimas,tai dega tai nedega ''antipolution fault''.406 2001m 2.2HDI.Gal kas susidure?
atipraslydimo sistemos mane nera.Uzrasas uzsidega pravaziavus be sustojimo kokius 80-120km,
o po to po keliu uzgesinimu uzvedimu dingsta.Vazinejant trumpais atstumais jis niekada neuzsidega.
Aisku kai uzsidega ''antipollution fault'' digsta trauka.
O kai del diagnostikos ,tai kaip ta klaida nustatyti ,kai tai klaida yra tai jos ner...

Sveiki, vakar turejau toki atveji: uzsidege DEPOLLUTION SYSTEM FAULTY ir variklis uzgeso. Uzsivede tik uz keliu minuciu. Pavaziavau apie 500 metru ir vel uzgeso. Ir vel uz keliu minuciu, uzvedes varikli, davaziavau iki namu(vel apie 500 metru :-)) ). Siandien ryte radau tuscia kuro baka. Pasirodo, issimove griztamo vamzdelio sujungimas esantis prie masinos dugno(P607). Nutempiau pas meistrus, sutvarke per 5 minutes. Paklausiau del tos klaidos, kuria buvo ismete, pasirodo sia klaida (DEPOLLUTION SYSTEM FAULTY ar ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY) meta esant bet kokiam kuro padavimo arba duju ismetimo sistemu gedimui(pas CITROENUS ir PEUGEOT). Kartais ta klaida gali parodyti ir salono filtrui uzsinesus. Zodziu, jei meta sia klaida, reikia tikrinti auksciau minetas sistemas. :beer:

Temoje:RT softas- is kur gauti?

2012 lapkričio 30 - 17:20

Sveikas, jei dar neradai, pabandyk is cia:http://psa-club.ru/audio-navigatsiya/soft-i-proshivki-rt-firmware-rt.html

Temoje:P607 sviesos

2012 lapkričio 28 - 14:36

Pala pala, xenon negamykliniai? Taip negali buti, kad abu varikliukai sugestu. Jei gamykliniai tai itarciau aukscio reguliavimo bloka, bet jei kitaiski tai reiktu ziureti nuo ko paimtas blokeliu isijungimo minusas.

Aciu, bandysiu jieskoti nuo kur pajungtos tos sviesos, bet jos jau buvo pajungtos kai ja parvare is NL. Nors olandijoj taip pat "specialistu" netruksta. :)

Temoje:607 parktroniku garsiakalbis

2012 lapkričio 28 - 12:35

Didelis dekui :)

Sveiki, pas mane atskirai jokio garsiakalbio nera. Garsas sklinda is audiosistemos garsiakalbiu, priklausomai kuri automobilio vieta arteja prie kliuties, is siu garsiakalbiu ir sklinda garsas.