Peršokti prie turinio


sabotage

Užsiregistravo 2012 Lap 05
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Lie 20 18:18
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:NAUJOS detalės PIGESNĖMIS kainomis

2013 liepos 23 - 00:08

Imanoma butu gauti http://www.robetas.l...451&w=580&h=400 tokiu daikciuku - x2 nr 9, x4 nr 7, x4 nr 11?

Temoje:1.6 HDI bendros problemos

2013 liepos 19 - 17:47

Pasiemiau 1.6 hdi pigiai tai ir turbo tepalus leidzia ir aplink pukrstukus apsitepalave tai dabar turiu truputi uzsiemimo :) apie sias purkstuku tarpines snekat? Jas visas butinai reikia keisti ar uztenka tu variniu ant purkstuku galu? http://www.ebay.co.u...o-/261249141345 gal kas zino kur gauti truputi pigiau ar panasiai? :)

Temoje:Turbo keitimas

2013 kovo 16 - 03:04

oh visai buvau uzmirses apie sita tema :) na del laiko stokos ir garaze uzimtos vietos turejau nutraukti savo zaidimus, gal ateityje kada atsiradus laikui dar kazka pachalturinsiu, nors truko tiek mazai, kad dabar paciam gaila, kad nedabaigiau :) na galiu truputi parodyti ko ten primaliau:

Karstoji dalis aisku buvo priskretus, nes turbo nenauja, kiek galejau ja isvaliau:
Posted Image

Kadangi turbo 1.6 motore stovi visai kitaip, teko persukti karstaja dali, kad tepimas gautusi is virsaus, kadangi yra toks spykiukas, neleidziantis to padaryti, kad neuzdetum kreivai, teko isgrezti kitas skylutes jam ilysti (3 isgreztos, nes apsiskaiciavau su veistgeisto reguliavimu truputi):
Posted Image

Saltaja dali taipogi persukau, kad tiktu su sujungimu (kurio deje nebepasidariau..):
Posted Image

Persukta reguliuojama dalis atrode taip:
Posted Image

Apkeiciau veistgeitus vietomis, nes 2hdi turbo pasirode kazkoks itartinas ir dar pabijojau, kad vakumas skirsis, nepritrauks ir pan, kadangi turbo persukta, veistgeitas turejo stoveti kitoje vietoje ir paciame laikyklyje teko pragrezti skylute jam pritvirtinti:
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Pasidariau perejima, kad iseitu turbo pritvirtinti prie 1.6 kolektoriaus:
Posted Image
Posted Image

Uzdejus turbo, tepimo gryztamoji slangele buvo pertrumpa, teko nulekti nusipirkti kazka ilgesnio (cia ir prasidejo nesuderinimai :) )
Posted Image
pakeiciau i:
http://img834.images...30305163803.jpg

Slangute buvo labai nelanksti, tad teko sujungti su sena, kad uzsilenktu kampu, nes taskas, kur ji iseina is turbo ir ieina atgal i varikli buvo beveik viename aukstyje..
http://img33.imagesh...30305230953.jpg
http://img521.images...30304193837.jpg

bet buvo vakaras, o ryt turejau is garazo isvaryti masina, uzdejus turbo nesigavo sujungti graziai tepimo gryztamosios, nes slangute vistiek buvo perstangri, gavosi luzimai, na ja visaip prie kampu pririsus buvo gal galima tam kartui kazka isgauti, bet kita beda - nebespejau pasidaryti perejimo i paemimo kolektoriu, na ten visai smulkmena, bet reikejo medziagu, o tuo metu neturejau :)
http://img7.imagesha...30306170844.jpg
http://img62.imagesh...31603h45m19.png

Darbo nebuvo daug, tiesiog reikia viskam is anksto labiau pasiruosti :)

Temoje:Turbo keitimas

2013 kovo 03 - 23:40

O jeigu galvoji apie didesnį galingumą, tai 1.6 hdi originali nauja sankaba pasiduoda ties 270-280nm...

Na galia taip lengvai manau neatsiras, intercooleri reiktu keisti, perprogramuoti kompa, kolkas planas tik uzmauti normaliai veikiancia turbo, senaja gal pabandysiu restuoruotis, nes itariu, kad uzteks pakeisti ivores ir pan ir turetu viskas susitvarkyti. Tiesiog neperseniausiai tvarkant fapa, nuemiau turbo ir del idumumo ilindau paziureti ko ta asele kleba ir panasiai, nepastebejau varines saibos ir prisukau karstaja daly atgal, kai pradejo pro turbo piltys suodziai.. :)) kaip tik pasitaike proga pasivogti 2hdi turbo tai tuo paciu ardymu pamaniau pabandyti toki maza, pigu ekspermenta :)

p.s. gal kas zino koki gera, nebrangu aerozolini engine cleaneri?

Temoje:Turbo keitimas

2013 kovo 03 - 23:30

Visų pirma atkreipk dėmesį- pas 1.6hdi turbina yra iš priekio, o pas 2.0hdi turbina yra iš galo (už variklio). O šeip paprasčiau yra parduoti savo 1.6 ir nusipirkti normalų dvilitrį. Bus ir paprasčiau ir pigiau kogero nei burti kažką...

na turejai omenyje, kad nepritaikysiu nes ji bus ne taip pasukta? Na kaip ir minejau jungimai prie kolektoriaus ir pan isvis netinka, bet ryt pasidarysiu perejimus, tarpines. Siandien persukau turbo, dabar ji pritaikyta stoveti is priekio ar kaip cia pasakyti :-D praskyriau ta daly, reguliuojama actuatoriaus ir persukau kitaip, tam pagaliukui, kuris padarytas, kad nesusimautum uzdedant ir prilaiko visa darinejimosi mechanizma isgreziau kita skylute, su actuatorium padariau taip - isemiau is senos turbo (kur nesijungia fyske) ir prisukau prie sitos, dabar reiks suderinti alkuneles ilgi, kad pilnai darinetusi. Na tiesiog siuo metu nera man galimybiu nei parduoti nei pirkto kazko, o del burimo, kolkas i tai idejau nuli investiciju :-)) kad pajungsiu tai faktas, bet ar man ja issuks tinkamai ir darinesis actuatorius kaip pridera - va kur didziausias klausimas, tad ir norejau paklausti gal kam teko kazka panasaus gaminti.. :-))