Peršokti prie turinio


Adomavičius

Užsiregistravo 2012 Lap 14
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Kov 20 10:33
-----

Mano sukurtos temos

Relė ir įtampos reguliatorius

2014 kovo 02 - 22:00

Ar generatoriaus relė ir generatoriaus įtampos reguliatorius tas pats? Jeio ne gal galite parašyti abiejų detalių veikimo paskirtį. Pvz įtampos reguliatorius kaip suprantu palaiko pastovią įtampą kuri keiiauja į akomuliatorių? Ar kintat generatoriaus sūkiams kinta įtampa ir srovė? sorry nelabai gaudausi elektroj tiesiog labai įdomu pasidarė:D

Kada įsijungia kuro pašildytojas?

2014 sausio 27 - 00:53

Sveiki, žodžiu neužsiveda ilgiau pastovėjęs hdi 2.0 66kw. praleidžia dyzeliną pro kuro pašildytoją. kuras nusėsta ir neužsiveda.

http://www.klub.citr...3bcaaf7a68a.jpg (šildytuvas)

Sakykite prašau ar jis veikia tik tai kai variklis šaltas ar kaip? nes bala atsiranda po pirmo kūrimo kai ilgai prastovi, po to vedasi normaliai ir balos nebūna kad ir 4 val prastovi.
Ir gal galite pasakyti kiek tas šildytuvas gali kainuoti naujas ir iš laužyno? Ačiū pasidalinusiems informacija

Vairo stiprintuvas

2013 gegužės 23 - 20:28

Sveiki, prieš savaitę ištiko tokia įdomi anomalija:D. Iš pradžių karts nuo karto nesukdavo starterio vis atidėliodavau žiūrėt ka nors , bet viena diena nebesuko visai starterio. Kaip tik buvau mašiną labai nepatogioj pozicijoj pastatęs, tai norint ją užstumt reikėęjo kelis kartus pirmyn ir atgal pastumdyt. Bestumdant sakau pamėginsiu dar kartą su starteriu užsivest na sukau raktelį ir aišku ji neužsivedė:D bet po šio mėginimo vairas pradėjo suktis labai lengvai, kaip variklis būtų įjungtas. Klausimas dėl ko taip atsitiko? mašina 307 hdi 2,0 žinau kad šiuse modeliuse vairo stirintuvo pompa yra elektrinė. Tai kas galėjo atsitikt, kad ji veikė esant išjungtam variklui?