Peršokti prie turinio


arminasajs

Užsiregistravo 2012 Lap 16
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Kov 26 09:06
-----

Mano sukurtos temos

Peugeot, sumazejo trauka.

2013 sausio 24 - 16:47

Jau menesiuka vargstu, vis bandau burti ;)

Prasidejo nuoto, Nupirkau Peugeot 2.0HDI. 2001m ,66Kw. Siemens sistema.

Pastebejau, kad i ausinimo sistema patenka nemazai kompresijos, nutariau pakeisti variklio galva.
Nuvaziavau i servisa, palieku masina, skambina neina nuimti galvos, reikia daugiau laiko nespes pakeisti iki tol kol man reikia masinos. Nu ok sakau surink viska atgal ir kita savaite atvarysiu, nuvaziuoju pasiimti automobilio, isvaziuju i gatve ir nera traukos, visikai pridususi, truputi pravaziuoju galvoju gal atcigaus ir taip savaite prasialiau (nes labai reikalingas automobilis buvo)
Po savaites as vel tame paciame servise, keiciam galva, pasakiau kad traukos nera, gal turbina ar panasiai, pravalo turbina patikrina slangutes viskas ok. Viska pakeicia sutvarko, uzkuria pralekiu ir vistiek nera traukos.Zmogelis dar dienelia pavargo nieko neranda, o gal nezino kur ieskoti!As iki dabar varkstu. Vazinejuos kuriasi prie minus 19, jokiu problemu, bet nera traukos.Bandziau pazaisti su vakumo testeriu (nuotraukoje pavaizduosiu)

Posted Image


Melinai pazymeta sistema, vakumuoja *(pastoviai traukia i save)

Raudonai zymimas pirmas numeris, kaireje puse. Traukiant i save leidzia iki 0.5 bar.pusti i vidu iki 4bar ipuciau, daugiau mechanizmas neleidzia gal ir daugiau leistu. Toks vaizdas kad i kaska oras atcimusa.

Numeris 2 raudonai zymimas. traukiant i save 0.5bar, puciant i vidu 0.7.puciant i vidu ir traukiant girdisi kaip atcidarineja ir uzsidarineja, Cia dar pastebejimas uzkurus, numovus raudonai zymima numeriu 2 slangute nuo reguliatoriaus, variklio garsas sustipreja, jauciasi, kad oro daug daugiau variklis ima. bet tauka nesikeicia numovus ir vaziuojant.

Poto bandziau abi rauonai zymimas slangutes numauti, ir paziureti ar gazuojant jos ima ora ar pucia, nieko nedaro nei pucia nei ima.

Toliau nezinau ka daryti, deagnostika klaidu nemeta. Kartais buna kad turbina suveikia bet labai trumpai apie 2sekundes ,cia vaziuojant kartais pajauciu.

Salono valymas Kaune. Kur?

2012 gruodžio 22 - 21:19

sveiki :labas: Galbut turite pazystamu, draugu, ar patys net uzsemate , automobilio salono valymu? Arba galite rekomenduoti patikima zmogu ;) gerai butu kauno apskrityje ;)

Peugeot Partner 2.0HDI, Galvos keitimas.

2012 lapkričio 16 - 13:51

Sveiki, Sitame forume esu naujokas. Mano automobilis, Peugeot Partner 2.0HDI, 2002 Metu. 66kw. Pradejo kompresija keliauti i ausinimo sistema (manau bus galvoje, micro itrukimas ), reikia keisti tarpine,slifuoti galva. Pirmieji dalykai ka padariau, nupirkau galva,nuslifavo,pakeite salnikus,prislifavo vostuvus,keiti kaskokias naujas mazas dalis tik neatcimenu kaip vadinasi, buvo keletas itrukusiu,kaina vienos 40lt (trumpai taent perinko visa galva ir paruose uzdejimui). Nupirktos tarpines, galvos,ismetimo kolektoriaus ir itraukimo,dangtelio. is viso 4 tarpines. Daugmas viska nupasakojau, dabar neduoda ramybes ka dar reikia pasikeisti prie to paties variklio ardymo? Pagal mano mastymus reikia, nauja tepala, filta oro, tepalo filtra. Pagrindini dirza. Vandnes pompa, ir termostata. Idomu butu isgirsti nuomone meistru, kurie tuom uzsiimineja ir ka rekomenduotumete pasikeisti, prasyciau isdestyti kaip sakoma tiesiai sviesiai tas tas ir tas. o ne ta gal keisciau, gal tas nereikalingas ir t.t. Aciu uz supratima, ir is anksto dekui uz protingas mintis sioje temoje.