Peršokti prie turinio


DeSTiS

Užsiregistravo 2008 Bal 21
Neprisijungęs Lankėsi 2019 Bir 19 10:36
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Pamastymas apie padangas

2016 lapkričio 22 - 22:52

Tai vat, pravaziuota 16500km su nexenais, nieko blogo ir nieko gero baisiai negaliu pasakyti, ligu laiko kelia visomis salygomis, triuksmo mazai, bet po 10000km pradejo svelniai traukti i desine. Ratu geometrija nepdejo, sekmingai trauke i desine, kiek teko dometis visagaliame google, neteisingas nusidevejimas daznas dalykas sitoms padangoms. Uzsidejus savo mylimus Bridgstonus zieminius, pasaka, jokio traukimo i sona, eina kaip begiais, pastebimai masina stabilesne ant kelio.

O tai matosi akyvaizdžiai kreivas nusidevėjimas?

 

Žiauriai keista, nes jau kiek su šitom ir žieminėm nexen - nėra buvę tokių atvejų, kad temptų į šoną ar blogai nusidevėtų :) 


Temoje:Kondicionieriaus tvarkymas.

2016 gegužės 16 - 20:12

Gal žinote kokybišką ir už prieinamą kainą kondicionierių remonto vietą Vilniuje? Atsirado skylė, reikia patvarkyti :)


Temoje:kuro slegio reguliatorius

2016 balandžio 03 - 22:20

sveiki turiu tokia bedele, rasau cia nes gal sakau su kuro siurbliu kazkas. Zodziu beda tokia kai atsisedi ir pasuki masinos rakteli tiesiog suzvygia starteris taip kaip suplerptu jeigu megintum sukti ant uzvestos masinos, tada aisku greit isjungi ir kai jau antra karta pasuki tada normaliai kaip niekur nieko masina kuriasi. Kame cia gali buti beda? ar su paciu starteriu ar su kuro padavimu? sankaba pradejo kalenti jau bet manau ji cia ne prie ko.

Man irgi panašiai. Tik man bekuriant normaliai suka ir paskui užeina karts nuo karto iškrenta, sužvygia. Iš kart išjungus, antra kartą kuriant jau normaliai užsikuria, kabina. Vis dažnėja šitas reikalas. Čia bendeksas? Smagratis keistas prieš 50k km. 


Temoje:p407 bagažinė

2016 balandžio 03 - 19:54

Ant rako nėra knopkės? :)

Man irgi sugedo, su pulteliu atidarinėju. Šiaip įlysti į bagažniką reikia pro galines sėdynes - eina iš vidaus atidaryti. Ten ties pačia spynele atidaryti eina :)

O šiaip man buvo laidas nutrūkęs toj gumoj kur darinėjas bagažinė. Ten keturi laidai stovi, lankstos nuolat. Deja sutvarkius po kažkiek laiko vis tiek pradėjo nebeveikti. Jaučiu jau knopkė pati. Bet kol su raktu eina atidaryti, tai nesuku galvos :)


Temoje:Pamastymas apie padangas

2016 balandžio 01 - 08:17

As irgi vakar jau uzsimeciau nexenus :)