Peršokti prie turinio


Narysx

Užsiregistravo 2012 Grd 03
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Grd 17 23:52
-----

Mano sukurtos temos

P406 dyzelis sunkiai kuriasi, dingsta trauka,gęst

2013 gruodžio 11 - 12:57

Sveki, pežukas pirmą kartą užsikuria normaliai, pavažiavus 5 metrus (pirma - antra pavara), dingsta trauka, šiek tiek parieda ir užgęsta. Tada jau labai sunkiai užsikuria, bet užsikūrus vel pavažiuoja 5 metrus ir tada tas pats... Variklis buvo gavęs vandens, bet tai jau buvo prieš puse metų. Prieš porą sav. variau į servisą diagnostikai, sakė, kad variklis "jau į pabaigą". Ar šitie bajeriai tikrai dėl variklio, ar gali būti kita priežastis? Noriu pasitvarkyt ir dar atvažinėt kelis mėnesius, mirtinai reikia, nes kol kas nėra pinigų naujai mašinai... Gal tiesiog kur nors kuro nepaduoda, ar kokia kita problema? Ar gali būti dėl to, jog kuro filtre vandens vis dar yra...? Padėkit, labai reikia pagalbos, ačiū :)

P406 - į šrotą (o gal kas paimsit? :))

2013 gruodžio 10 - 20:54

Sveiki, yra toks reikalas - turiu vos judantį 406 pežuką (96m. dyzelis). Kėbulas idealios būklės, pakeisti visi diržai, vairo stiprintuvas, kaladėlės ir dar daug visko... Problema, kad pats variklis buvo gavęs vandens ir jam jau atėjo paskutinioji. Pirkti variklį kainuotų 400, + pakeitimas apie 1000, dar papildomos išlaidos... Tad nusprendžiau priduot mašinytę ant dalių, dasimest pinigų ir nusipirkt naują. Klausimas 1 - kaip manot, kur Vilniuje daugiausiai galėčiau gauti (ir kokia tai būtų suma?)? Klausimas 2 - kaip vyksta automobilio išregistravimas ir visi kiti reikalai, juo atsikratant? Ar pavyks priduot pežuką, jei jis registruotas ant tėvo, o jis dabar užsienyje..? Ačiū už atsakymus :)

P406 1.9 TD 68kw variklis į pabaigą

2013 lapkričio 28 - 11:55

Mano pežukas rytais papurpčioja, meta daug balto dūmo, ryja nemažai antifrizo... Su meistru buvo prieita prie išvados, kad reikia keisti galvutės tarpinę ir šlifuoti pačią galvutę, tačiau nuvažiavus į servisą paaiškėjo, jog yra kitaip. Pasirodo, pats variklis jau eina į pabaigą. Naujas variklis kainuotų 500lt, pakeitimas 1000lt., + papildomos išlaidos - diržo keitimas ir pan. Servise man pasakė, kad nelabai apsimoka tvarkyti, geriau mašiną prastumt į šrotyną, dasimest prie tų 1500-2000 (kur būtų padėta už remontą) dar kažkiek ir pasiimti naują auto. Mano nuomone, toks variantas geriausias, tačiau turiu kelis klausimus: 1. Kiek už savo mašinytę galėčiau gaut šrote? Ar jie apžiūri ir priklauso nuo to, kokia mašinos būklė, ar tiesiog yra kažkokia stafkė? Aišku, tokius dalykus kaip akumą, kilimėlius ar cd playerį išsiimčiau, nes sudėti nauji, tai pvz įdėjus seną akumą, manau, kaina stipriai nepasikeistų? :D Pežas 96m. 1.9 TD 68kw. Per paskutinius puse metų buvo nemažai tvarkomas - pakeistas rankinio kairysis trosas, vairuotojo pusės kaladėlės ir cilindriukai, sutvarkytos žvakės, pakeistas generatoriaus dirželis, įtempėjas, tepalų filtras, kuro filtras, kondicionieriaus guolis, pereinamasis guolis, vairo stiprintuvas (vien šitas kainavo 400lt + darbas). Bet turbūt visa tai priduodant į šrotą neturės reikšmės? 2. Mašinos TA galioja dar apie metus, tad norėčiau pavažinėti ir pataupyti naujai auto, tik klausimas, ar nepavojinga su tokiu varikliu važinėti? Jis sugedo dėl to, kad buvo įtraukęs vandens. Ačiū už patarimus :)

P406 - neveikia skydelis

2013 spalio 14 - 22:39

Sveiki, jau kurį laiką pas mane neveikia skydelis - nerodo nei greičio, nei apsukų, kuro rodyklė pastoviai šokinėja. Veikia tik temperatūra ir posūkių rodyklės. Norėjau pasiteirauti, kiek maždaug gali kainuoti pilnas skydelio pakeitimas? P406 1.9 dyzelis, 96m

Tarpinė?

2013 rugpjūčio 08 - 14:40

Sveiki,

pas mane užkūrus po ilgo laiko tarpo (apie 6val) stipriai dūmino ir trūkčiojo mašina. Šiandien važiavau daryt diagnostiką, pasakiau, kas yra ,sakė, kad net nereikia jokios diagnostikos, ir taip aišku, kad reikia keisti tarpinę ir šlifuoti galvutę. Dabar pasidomėjau internete dėl tų tarpinių ir žiūriu, kad jų visokių yra, todėl pasimečiau, kurią būtent turiu pirkti. Kadangi užsiminė apie galvutės šlifavimą, turbūt reikia pirkti galvutės tarpinę:
http://manodalys.lt/...lvutes-tarpines
?