Peršokti prie turinio


ramas2012

Užsiregistravo 2013 Sau 08
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Kov 20 23:48
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Neveikia keleivio duru visa elektra 807

2015 kovo 20 - 23:47

Gerb, Gedmantas,

 

pirmiausias variantas kaip ir atitinka, gedimo paieskai, bet toliau turetu sekti, kiti variantai, (ka daryti jaigu nera pliuso). Kitas dalykas, diagnostika nurodo, kad nera communication with passenger door to ecu, cia jau manau ne siaip laidelyje beda. Kaip minejau anksciau, uk pas ciuva, atsisake visa keleivio puse ir prie to pacio lauko temp daviklis. Situacija ta pati, tik, kad pas mane ne elektrines galines durys ir langai. Ten buvo kazkas tvarkyta po panele, gaila nenurodyta kas konkreciai ir keisciausia, kad geidimas buvo pasalintas, pas klienta prie namu, kaina 250£. Postas 2013m, tad manau nera tikslo, kreiptis. El neveikia nei nuo vairuotojo puses, nei nuo keleivio. Aciu.

 Laukiu pasiulymu.


Dar prie to pacio,

 pastebejau, kad kartais pries uzvedant auto t.y. kai uzsidega visos lemputes, lauko temperatura rodo, bet nereaguoja el langai, ir kaip auto uzvedama t.y. persikrauna ekrana, nulius rodo ir neveikia niekas keleivio puseje.


Temoje:Neveikia keleivio duru visa elektra 807

2015 kovo 20 - 20:37

Nus, Pugo myletojai, negi nebus daugiau variantu?

 Kazkur UK forume skaiciau, panasi beda buvo, tai kazkokia fiske (ar kazka panasaus) tvarke po prietaisu skydeliu, bet deja ten nieko neparasyta, kur ir kas konkreciai. Gal kas turite ideju? Bandziau ieskoti wiring diagram`s bet deja nieko neradau.

 Rezkit viska, bandysiu, mazu kas ir pamacins. Aciu.


Temoje:Neveikia keleivio duru visa elektra 807

2015 kovo 19 - 15:35

Nu bandziau sita, varianta, bet deja niekas nepasikeite. Gal dar yra kokiu nors ideju? Aciu.