Peršokti prie turinio


lauryxas

Užsiregistravo 2013 Sau 20
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Rgs 14 17:11
-----

Mano sukurtos temos

Peugeot 607 valytuvu rele

2014 gegužės 11 - 20:50

Turiu tokia bėdą, neveikia valytuvai ir aišku, kad kalta rėlė. Bet ji taip įdėta, kad vietinis elektrikas bijojo ją keisti :D Neįsivaizdavo kaip ją galima išimti:D Gal patartumėt kas galėtų atlikti šį darbą Kaune?

607 klimato kontrolė

2014 sausio 14 - 18:09

Vyksta stebuklai su klimto kontrole.Nustatyta 18, o į saloną pučia max įkaitinta, kad net dulkių kvapas jaučiasi susvilęs. Įšjungiant ir vėl įjungiant klimato kontrolę niekas nepasikeičia, o išjungiant ir vėl įjungiant variklį viskas susitvarko ir pučia orą koks nustatytas klimato kontrolėje. Kas čia gali neveikti?

2,2 hdi bėdos su EGR

2014 sausio 14 - 17:46

Bedos dėl Egr prasidėjo po FAP pašalinimo.Gal čia tik sutapimas, bet po FAP pašalinimo iškart sugedo EGR vožtuvo padėties daviklis. Tik iš trečio karto šrote gavau gerą :D idedi naują, kompas rodo viskas ok, o po 10km važiavimo vėl rodo klaidą ir daviklis būna miręs.O dbr yra tokia istorija, daviklis geras ir nemiršta, bet jei padirba ilgiau tuščia eiga visa laik išmeta egr klaidą.Su kompu nuimi klaidą ir viskas ok būna, veikia idealiai, iki ilgesnio variklio darbo tuščia eiga. Paskutinė viltis buvo egr praplovimas, bet istorija kartojasi ir šnd vėl meta klaidas dėl egr...Servise nebežino ką dar galima padaryt :D Gal kam nors buvo kažkas panašaus?