Peršokti prie turinio


406c

Užsiregistravo 2013 Sau 21
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Rgs 11 10:29
-----

Mano sukurtos temos

Protection

2014 kovo 23 - 22:53

Sveiki, turiu pasijunges nuo stiprintuvo, galines koloneles, viena diena ziuriu kaip ir nebegroja galas, pasiziuriu i stiprintuva dega protection, patikrinau saugiklius ( geri ) , pazejau kolonkiu laidus viskas kaip ir ok, + - irgi ok, o PROTECTION dega visad nors ir atjungiu koloneles nuo stiprintuvo, i kai atjungiu lineikas nebedega, o lineikos rodos geros ir pan, sakau gal kas susipurte, tai nuimiau nuo akumo + palaikiau truputi, vel uzdejau , ziuriu vistiek nedega, po to sakau ai tiek to ta vakara palikau, ryte jungiu maga opa veikia viskas liux, uzkuriu nebeveikia ir vel dega protection, kelias dienas vel veike, snd vel ijungiu maga pradejo grot uzvedu vel nebegroja... Kur problemele? gal kas zino? laidai nepliki, dregmes nera kaip ir ...

Koloneles

2013 lapkričio 06 - 22:41

Sveiki, koki suba pasiulytumet nusipirkt nesuper brangu na iki 250lt, bet aisku kad duotu gera efekta? nes nlb nusimanau koks geresnis ir pan, Jl audio 12w , Magnat 300a, ar vibe kazkokius tokias radau ? kaip jie? jei reik nuorodu imesiu jei reiks

Nėra traukos

2013 rugsėjo 22 - 19:40

Sveiki, automobilis peugeot 406 sedanas 1995m , dujos tiesioginės. Ir nėra traukos nei su dujomis nei su benzinu, spaudžiu gazą iki dugno ir labai po truputį greitis didėja, taip pat į kalną važiuojant irgi greitis nukrenta 10km/val. didesnis kalnas dauigau nukrenta. Radau forume 1. Keisti babina 2 pasikeisk geras zvakes 3pasikeisk zvaklaidzius 4pasikeisk duju bei oro filtrus Ką vertėtų daryti ??

P406coupe

2013 rugsėjo 12 - 09:36

Sveiki, iskart nepykit jei jau apie tai buvo apkalbeta bet nk konkretaus neradau. Esme tokia jog P406 coupe, palangeje idetos siokios tokio koloneles, na neisme jos, nusipirkau stiprintuva nes kiek garsiau padarius magas neisnesdavo, tai sumasciau gali padaryt vien zemo daznio. Tai pradejo baisiai drebet skarda palanges net labai baisiai. Kokia butu patarimai? ar padetu vibroiziliuojanti medziaga? Skaiciau jog 406 sedane jas pjauna lauk.. Koks variantas butu geresnis?

P406 coupe uztrumpinti laidai

2013 gegužės 22 - 21:58

Sveiki turiu tokiia beda P406c 98m buvo viskas ok tik vat galine palange buvau isemes ir salinai senus laidus nuos nukirtant po viena netyciom paleidau ir uzsitrumpino.. :doh: na ir zdz po to ziuriu jog bandant kurt masina neberodo kilometrazo bendzo rodykle pakyla iki max , laikrodis neberodo ir aisku neuzsikuria. kas gali but nukepia? saugiklius zejau kad geri visi. labai nepykyt jei kazkas panasaus yra jau is temu ieskojau bet neradau. Tikuos padesit issiaiskint :rolleyes: