Peršokti prie turinio


egimak

Užsiregistravo 2013 Sau 25
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Sau 30 19:05
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:kaip tech apziura

2013 sausio 26 - 14:18

Na aš dariau ne pigiausiu būdu. Išprogramavimas FAP'o kainavo 100lt, ir visa operacija mechaninė su rezonatorium dar ~220 berods. Nes pabijojau garso išemus fapą, tai įmečiau rezonatorių. Bet variau greitai. Nesirinkau serviso, pamačiau duslitos užrašą ir įsukau. Poto sužinojau kad jie brangininkai ;) Pas žmogelį sąžiningesnį operacija gal mažiau būtų kainavus. Bet ai... Užtat greit susitvarkiau ir nereikėjo nei tartis laiko, nei ką. Tik beveik valandėlę palaukt. Rezultatas tikrai neblogai atrodo ir protingai padarytas.

O ant lenkimo dūmo šiek tiek turi mest. Visgi kuras dega, suodžiai susidaro. Bet sakau, nebijok anksčiau laiko. Varyk tik technikinėn, nu nepraeisi iš pirmo karto, praeisi iš antro...

aciu;)

Temoje:kaip tech apziura

2013 sausio 26 - 13:49

Sveiki
Turiu Peugeot 307 SW ir noriu gaut patarima
Itariu kad kaip operavo pries metus Fap isoperavo ir katalizatoriu nes pinigu neeme, o kitaip sake neina issimti to filtro (manau kad buvau isdurtas) bet kas buvo tas buvo. Esme ta kad arteja tas metas kaip reikes varyt technikine, kiek zinau uz pinigus jau sunkiai su jais susitart eina. Tai patarkit kaip elgis? Skaiciau kad ant dideliu apsuku pralekt ir tada technikine varyt ar tiesiog bandyt taip ar visdelto is karto bandyt nuimti ten kazkokia slanga ir tada vaziuot. Sorry is manes mechanikas prastas tai tiesiog noriu Jusu patariumo
Dumais kuomet vaziuoji tikrai nepasipilu, su druagais kaip vaziavom vasara prie ezeru sake kaip iseinu ant lenkimo tada sioki toki dumeli ismeta (anksiau jokio dumo nebuvo)
Na tai patakit kaip elgtsi tokioj situacijoj, o gal yra Kaune pvz kazkur kazkosk servisa skur pries varant technikine gali pasimatuot ta duminguma ar ten tas daleles nezinau ka ten dabar tikrina ir tada ramia sazine vaziuot arba numt ten tas slangas:)))

Tikrina pati regitra, tik susimoki 20lt ir gali pasitikrint. Viską ten eina. Aš nuvariau, gražiai išpjaustė, katalizatorių paliko, fapą išėmė, nupjovė galą fapo, privirino prie ten kur varžtai susukti buvo ir uždėjo tokį sedevrą į fapo vietą ir prolemos baigtos. Už tai viską prižiūrėjau ir liepiau supažindint su tuo ką daro, nes galvojau ir mane išdurs su tuo fapu ir katalizatorium, nes visada galvojau katalizatorius dusliarkos bakely :) . Tai priglaudė chebra tavo katalizatorių. Apie teorijas kaip pravaryt TA su dūmingumu yra daug temų. Vieni benzo įpila, kiti pradrožia apsukom aukštom trasoj, dar kiti filtrus išima. Dar kiti moka pinigus. O dar kiti pila mišinius specialius dūmingumą mažinančius. O šiaip, pirmą sykį varyt nieko nedaręs, mažum praeisi. Nepraeisi, tada galėsi imtis metodikų. O dar geriau imk ant kiemo išsivaryk (prieš tai apšildęs), pastatyk žmoną prie dusliarkos ir užmynk dugną porai sekundžių. Ir lai komentuoja kokie dūmai virto ir kiek žmonelė. Jei virsta jau taip, kad kiaurai nesimato tai nepraeisi. jei vos vos tai pralėk autostrada aukštom apsukom kokius 10km ir tada pabandyk, turėtų susitvarkyt.

Na aciu uz pataimus, o jo kaip tik nusipirkau masina ta fap reikejo mest lauk nes jau buvau belekiek pinigu sukises o efekto jokio kaip strigo taip strigo tai nuo vieno meistro pas kita. Ir tada suradau du servisus vienam uzsiprase 400 uz isoperavima, o kitam sako jei ta filtra paliski jiems uz dyka padarys ir netminciu nebuvo kad ta katalizatoriu islups:(((( sakau bet ta praeisiu sako jo be problemu. Nu ir islupo matomai ir katalizatoriu ir ta filtra. O paskui jau paskaites forumuose ir siek tiek pasidomejes supratau kad geriau jau tuos pinigsu buciau sumokejes ir galbut katalizatorius butu vietoj likes.
Na kaip ir sakiau dabar dumo tai jei ir meta tai ciut ciut kaip ant lenkimo iseinu, na reiks pabandyt kaip ir sakei zmona ar siaip koki vaikigali pastatyt ir kad paziuretu, nors manau kad pats matysiu tada jau ar dumai kyla ar ne.

Na kas padaryta tas padaryta, dabar vasara reiks sukt galva, bet manau vistiek kaip sakot kazkokia iseiti bus galima surast:)))

Aciu dar karta

Temoje:kaip tech apziura

2013 sausio 26 - 13:24

As be FAPo ispirmo karto nepraejau ,teko oro filtra isimt ir tada tik praejau :blush:

o tai tas oro filtro isemimas cai visiems padeda? ten kazkur skaiciau kad kazkokia slanga nuo turbinos ar nuo ko reikia nuimineti?
O pas tave tik ta FAP filtra islupo ar ir katalizatoriu?

Temoje:Neatsidaro P307 sw 2.0hdi bagažinės dangtis

2013 sausio 26 - 13:17

Na as su bagazine irgi kankinuosi bet kankinuosi kitokiu siek tiek reikalu. Turiu Peugeot 307 SW. Atsisedu i masina uzvedu varikli pavaziuoju kad ir kelis metrus uzgesinu varikli ir nueinu atidaryt bagazines ir niekaip, tada praveri vairuotojo puses galines dureles arba keleinio puses priekines dureles (bet tik sios dvi) ir bagazine atsidaro, buvau nuvezes ir ir peugeot centra atsiet palik visia dienai tada ziuresim, bet itariau kiek ten reiks palikt pinigu tais akau tiek tos. Aisku galbut reiktu elektrikui nuvaryt ir atrastu kazka. Bet su kuo bepasnekeciau visi tai vadina mistika kaip vizualiai parodai niekam nesauna minciu del ko taip gali but. Galbut kazkas jau esate susidures su tokia problema ir zinote jos sprendimo buda, gal ten tiesiog kazkokia apsauga yra uzdeta ar kaip? Na uz patarimus busiu labai dekingas, nes jau po truputi pradeda nervuot ypac ziema tu dureliu atidarinejimas.

Temoje:kaip tech apziura

2013 sausio 26 - 13:10

Sveiki Turiu Peugeot 307 SW ir noriu gaut patarima Itariu kad kaip operavo pries metus Fap isoperavo ir katalizatoriu nes pinigu neeme, o kitaip sake neina issimti to filtro (manau kad buvau isdurtas) bet kas buvo tas buvo. Esme ta kad arteja tas metas kaip reikes varyt technikine, kiek zinau uz pinigus jau sunkiai su jais susitart eina. Tai patarkit kaip elgis? Skaiciau kad ant dideliu apsuku pralekt ir tada technikine varyt ar tiesiog bandyt taip ar visdelto is karto bandyt nuimti ten kazkokia slanga ir tada vaziuot. Sorry is manes mechanikas prastas tai tiesiog noriu Jusu patariumo Dumais kuomet vaziuoji tikrai nepasipilu, su druagais kaip vaziavom vasara prie ezeru sake kaip iseinu ant lenkimo tada sioki toki dumeli ismeta (anksiau jokio dumo nebuvo) Na tai patakit kaip elgtsi tokioj situacijoj, o gal yra Kaune pvz kazkur kazkosk servisa skur pries varant technikine gali pasimatuot ta duminguma ar ten tas daleles nezinau ka ten dabar tikrina ir tada ramia sazine vaziuot arba numt ten tas slangas:)))