Peršokti prie turinio


egidux77

Užsiregistravo 2013 Vas 05
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Bir 19 21:44
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Alkūninio salnikas prie smagračio

2018 birželio 04 - 09:51

Taigi reziumė. Smagratis tvarkingas, guolis ir sankaba taip pat be problemų. Riebokšlis buvo jau visai suvargęs, tam pasitarnavo išsidėvėjęs velenas. Pastatė riebokšlį kitoje vietoje kiek leido konstrukcija. Sakė laikys, o kiek - laikas parodys.


Temoje:Alkūninio salnikas prie smagračio

2018 gegužės 28 - 21:00

Jeigu isplakti alkuninio indeklai nebus arba bus labai mazas tepalo spaudimas, bus kalimas ir t.t .Normalus motoristas , nustatys ir pasakys viska.

Aš nesu specialistas didelis, bet variklis dirba tvarkingai. Tepalas sintetika, lemputė užgesta su pirmais starterio sūkiais


Keiciant sankaba, reikejo ta rieboksli irgi pakeisti :)

Buvo tas senai, prieš 7 metus berods, tada parėjo išminamas guolis, bet tuo pačiu pakeičiau ir sankabos komplektą. Pamenu, kad buvo klausimas dėl riebokšlių, sakiau, kad viską keičiam. Buvo deklaruota, kad pakeista. Bet gal pusašių (gal maišau) riebokšliai. Bet kuriuo atveju dabar jau post faktum.


Temoje:Alkūninio salnikas prie smagračio

2018 gegužės 28 - 16:16

o buvo kada daryta planinė priežiūra varikliui (diržas, pompa, riebokšliai, įtempėjai)? kokia rida kai daryta, ir kokia dabar?

Kadangi mašiną turiu jau virš 10 metų tai diržai jau buvo keisti 2 kartus. Paskutinį kartą diržas, pompa, įtempėjai keisti prieš ~40K km. Dabar rida ~350K km. 


Temoje:Alkūninio salnikas prie smagračio

2018 gegužės 28 - 14:57

Tai gali būt dar koks mikro tepimo kanalas užsikišęs - negaus tepimo kažkas išmesi variklį t.y. duok pinigų peririnksiu variklį. Tai čia daug ką kas gali šnekėt. Reikia imt dėžę. Kaina apie 100e ir žiūrėt. Jeigu ten indeklai išmalti, tai pajudinus veleną jis ten jau liuftą turės. Arba ne. Pasikeisi tą salniką už 10eurų ir važinėsi laimingas. Bet panašu jau ir smagratis dvimasis bilda, tai remontas dar +300e. O ar verta, tai čia jau pačiam spręst.

Darbų ir dalių kainas jau primetęs. Tik vat klausimas ar jausis tas liuftas, nes čia ir esmė. Jei nėra tai kaip ir ok, galima daryti, o kitu atveju ko gero tada ant dalių. Gal kažką gali parekomenduoti Panevežyje. Kaip ir susitariau su Todaras Paliūniškio gatvėj. Kažkada keitė sankabą, priekaištų neturiu.