Peršokti prie turinio


Darvenas

Užsiregistravo 2013 Vas 13
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Spa 03 17:07
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Starterio išėmimas ir bendikso keitimas 407

2016 rugsėjo 30 - 13:24

Supratau Diawolo, galečiau pataisyt, bet gal dar kas nors pasufleruos kaip redaguoti galima viršutinį postą?


Temoje:Starterio išėmimas ir bendikso keitimas 407

2016 rugsėjo 29 - 18:27

100 % sutinku.Geras pradziamokslis,tik pasigendu pozymiu del kuriu buvo keiciama ir kas konkreciai buvo sudile senajame bendikse.

 

Požymiai buvo tokie, kad kuriant, bendiksas praslysdavo arba buksuodavo nežinau kaip tinkamai išsireikšti, užkurti auto pavykdavo iš kokio 3 arba 5 karto. Bandant kurt girdisi kaip starteris dirba bet nakabina smagračio. O pačio bendikso neardžiau, kadangi jau turėjau naują nusipirkęs.

 

 

Dar. Labai gerai būtų, jei tinkamai  sudėtum paveiksliukus, kad nereiktų spaudyt link'ų, o rodytų iškart. Arba čia man vienam blogai rodo.

Man toks nuotraukų sudėjimas taip pat labai nepatinka, bet neradau kito būdo, ten kur nuotraukos įdėjimas, tai tik nuorodą leidžia pridėt, todėl taip ir sudėjau. Bet kaip ir minėjau, jei kam reikia galiu emailu persiust kam reikia wordinį .docx arba pasakykit kaip kitaip šiame forume galima talpint nuotraukas.


Temoje:Starterio išėmimas ir bendikso keitimas 407

2016 rugsėjo 29 - 13:46

Sutinku youtube daug įvairios info, bet konkrečiai šiam variantui nemačiau., o kad ne pasimestų, tikrai galetų būti skyrelis "How to"  ir ten viską sudėt. Labai palengvintų fotoreportažus dėti galimybė dėti nuotraukas tiesiai į šį forumą, arba galimybė prisegti failus, nes po kurio laiko išoriniuose šaltiniuose papraščiausiai gali nerodyti tų nuotraukų.


Temoje:Peugeot 407 radiatoriaus ventiliatorius

2016 gegužės 21 - 18:33

O tai kur dar galima pigiau? Su orginaliom fiskem tai manau cia orginalus bus. Nes orginaliai tai ir rele i komplekta eina, o siuo atveju tai reles komplekte nebuvo, teko orginalia naudot. 


Tiesa, o kas nors naudojat tas ziemines apsaugos groteles, kur ju yra pirkt ir kaina kokia? Gal koki linka idet galit?


Temoje:Peugeot 407 radiatoriaus ventiliatorius

2016 gegužės 19 - 19:22

As pirkau citroenu servise Kaune ateities plente jie randasi nr. tiksliai nepamenu, salia parduotuves "mokivezi" Bet taip pat jeis prekiauja www.robetas.lt bet pas juos tas pats jau brangiau jie uz ji nori 230 € Manau kad ir kitos autodetaliu parduotuves turetu, tik reikia uzsakinet ir palaukt. 

Galima tiesiai ir is lenku bet su atsiuntimu nieko nepigiau gaunasi, o cia va lygiai toks ventiliatorius koki as isidejau dabar  

 http://allegro.pl/we...6084011216.html


 O apie kokias groteles kalbi, kiek jos apytiksliai kainuoja?