Jump to content


Leonardas

Member Since 2013 Mar 06
Offline Last Active 2013 Oct 25 16:04
-----

Posts I've Made

In Topic: 407sw 2,0 HDI 2006m.

2013 October 24 - 18:34

Sveiki visi, gera diskusija uzkuriau :rolleyes: kadangi sprendimo reikejo greiciau, jau kita diena, nesulaukes jusu patarimu problema issprendziau kaip cia ir patariama. Peugeot servise patare supilti gamintojo rekomenduojama hidraulini skysti... nuvariau i servisa, liepiau ispilti ATF ir supylem hidraulini, Tanagroj mokejau 21Lt, problema iskarto dingo :) istikruju nesitikejau, kad toks niuansas gali buti, kitose masinose tokio (jautrumo) niekad nera buve. Beja, toj pacioj Tanagroj kitas pardavejas pardave man ATF, tai kad servisistai nezino irgi nenuostabu, nes kuo toliau, tuo maziau zmoniu megstanciu savo darba, tada ir patarimai tokie pat. Aciu visiems uz demesi, tikiuosi kazkam bus naudinga zinoti tokia suptilybe. gero vakaro

In Topic: 407sw 2,0 HDI 2006m.

2013 October 20 - 17:49

[quote name='€uras' date='Oct 20 2013, 03:06 PM'][/QUOTE]
Cia jau 407-o pežo specifinė liga. Man pirmąją žiemą kai nusipirkau auto irgi buvo galvos skausmas, kodėl putoja, ir bėga skystis, po to šiame forume paskaičiau, kad čia visiems ta pati bėda, kai lauke minusas, vos ateina šiltasis metų sezonas ši bėda dingsta. Teks priprast kad kai lauke šalta reik karts nuo karto patikrinti skysčio kiekį, ir dapilti :)

[/QUOTE]
nu pradziuginai :) jis ne siaip isbega karta per savaite, kai tik uzgesini auto ir varo, o per diena dauk kartu vaziuoju, sustoju ir uzgesinu :) daugiau kainuos kaip benza ji dapilineti :)
jei rimtai, kazkos sprendimas turi buti, negali taip but, kad gamintojo tokia kliurka ir nera spredimo. tokiu atveju pilnos aiksteles skyscio butu, nes pezu dauk :) o varo uzgesinus irgi gerai, ne siaip laselis.