Peršokti prie turinio


gedska

Užsiregistravo 2013 Kov 25
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Bal 10 20:55
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2015 liepos 23 - 18:12

Turbina tepaluota - pats didžiausias gedimas. Sutvarkai žarnas ir vamzdelius ir turbina netepaluota, kad ir kokia negyva būtų...


Na gerai tavo paėmė. Bet kur toliau ieškot to švilpuko? Pas anuos jau negrįšiu.

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2015 liepos 23 - 17:43

nu suprantamas dalykas kad turbininiai uzdirbt norejo tiesiog,kadangi nepigus remontas,o kad but patikrine sistema pries nuimant restauracijai,giliai nusispjaut.Ir galimai buvusi turbina but dirbus ir dirbus n. kilo km


Na gal nevisai taip. Turbina buvo apsipilus tepalais. egr trukęs ir buvo.Nuemus apsauga viską pats mačiau. O ir be to auto atsigavus. Žinoma švilpukas nebe toks aštrus.

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2015 liepos 23 - 16:51

Sveiki.turiu beda del svilpimo ,kuri atsirado po tehc. apziuros. Peugeot 806 2000m variklis 2.0 hdi 80kw .nezinau kaip paaiskint bet pabandysiu.vaziuojant ramiai svilpimo nesirgirdi tol kol daug negazuoji arba jis buna minimalus.bet kai uzspaudi daugiau tada jis paastreja.daleiskim vaziuojant 90km/h ir norint pagreiteti pradeda svilpti vos atleidus pedala jis vel nustoja.bandziau vaziuoti pas viena meistriuka kad patikrintu turbina bet jis nieko blogo nerado.tepalu nerija ,dumu nemeta ,trauka ir nedingusi.gal kas is forumieciu zino koki padoru meistra kad dar karta apziuretu.Kaunas.labai nepikit uz rasyba.Dekui.



Sveiki.Tai vis dėlto restauravo turbina Vilniuje, turboost, Pakeistas naujas egr, keli parazitinės guoliai. Bet vienos bėdos ne išsprendė yra švilpukas. Sako tipo slangos arba isiurbimo kolektorius.

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2015 gegužės 31 - 13:13

Sveiki.turiu beda del svilpimo ,kuri atsirado po tehc. apziuros. Peugeot 806 2000m variklis 2.0 hdi 80kw .nezinau kaip paaiskint bet pabandysiu.vaziuojant ramiai svilpimo nesirgirdi tol kol daug negazuoji arba jis buna minimalus.bet kai uzspaudi daugiau tada jis  paastreja.daleiskim vaziuojant 90km/h ir norint pagreiteti pradeda svilpti vos atleidus pedala jis vel nustoja.bandziau vaziuoti pas viena meistriuka kad patikrintu turbina bet jis nieko blogo nerado.tepalu nerija ,dumu nemeta ,trauka ir nedingusi.gal kas is forumieciu zino koki padoru meistra kad dar karta apziuretu.Kaunas.labai nepikit uz rasyba.Dekui.