Peršokti prie turinio


Fellowes

Užsiregistravo 2013 Bal 16
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Geg 24 15:10
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Automatinės pavarų dėžės gedimas

2014 vasario 21 - 13:39

Šiek tiek mušimas jausdavosi jei pvz į kalną važiuojant paspaudi gazą iki kick-down , kad permestų žemesnę pavarą ir pajudėtų mobiliau, o šiaip kažkokių ypatingų dalykų nesijautė. Mieste ant dujų važinėjuos, šiek tiek vangesnis variklis joms dirbant, dėžė sugedo, kai persijungiau ant benzino, greičiausiai dėl didesnių apkrovų ir greičio.

Temoje:Automatinės pavarų dėžės gedimas

2014 vasario 21 - 13:18

Dar klausimas : o gal pamėginti tiesiog palikti seną dėžę, kuri jau buvus ir pasikeisti tik hidromovą? Ar labiau patikimesnis variantas nusiimti viską ir pasikeisti į nupirktą?

Temoje:Automatinės pavarų dėžės gedimas

2014 vasario 21 - 13:15

Rašo, kad neturiu teisės ten sukurti temą. Tai galiu kažkiek šioje skiltyje plėtoti toliau , pafotkinsiu kai nusigabensiu iki garažo mašiną visą proceso eigą, jeigu matysis kažkas duobėje. Tepalus tai tikrai pasikeisiu, o dėl filtro nežinau dar ar lysiu, tiesiog davė patarimą, kad reikėtų pasikeisti jeigu sau darysiuos, o darysiuos sau važnėt, nes TA prasiėjau neseniai , kėbulas ir kiti mazgai dar gyvi ir šiaip erdvus, komfortiškas automobilis. Gal kas turit gera kaina pasiūlyti automatinės dėžės tepalo, nes reikia 8 l , gamintojo nurodyta talpa: 7,5 l? Planuoju remonto darbus pradėti kitą savaitę, gal dar po 2 , šiuo metu apsikrovęs darbais.

Temoje:Automatinės pavarų dėžės gedimas

2014 vasario 21 - 12:58

Susiradau tokią pat pavarų dėžę, pasiėmiau kartu su hidromova už 200 Lt, mėginsiu remontuotis ir keisti pats. Gal kas ęsat keitę šią dėžę, turit kokių patarimų specifinių problemų sprendimui keičiant? Turiu manualą rusų kalba, gal jis kažkiek padės. Planuoju filtrą pasikeist, tepalus, tikiuosi pavyks viskas gerai ir Peugeot toliau riedės.

Temoje:Automatinės pavarų dėžės gedimas

2014 vasario 20 - 09:13

Dėkui už patarimus, o šiaip gal kas ardėt , apsimoka pačiam lysti keisti tą dėžę, ar geriau kokius meistriukus ieškotis? Reikia ten kokių spec įrankių? Mėginsiu ieškoti visos komplekte turbūt, arba tos hidromovos, planuoju pasiardyt tą dėžę šią savaitę, gal matysis kas konkrečiai negerai ten.