Peršokti prie turinio


Irmisasesu

Užsiregistravo 2013 Bir 15
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Lie 25 12:07
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Svilpauja 407 2HDI variklis

2013 liepos 18 - 20:02

EGR tai gerai su plokstele ,jai nemeta klaidos,o diagnostika gali nieko ir neparoditi del to kad turbo svilpauja

Tai vat,buvau vakar tech.apziuroje ir nieko nerado,nei su vaziuokle,nei su turbo. Tik nepraejau,nes numeriai grazesniu sriftu padaryti (pasirodo Airijoje jau tai nelegalu) ir kad galinio vaizdo veidrodelis kliba. Matyt kazkas kazkada neprasilenke ir barkstelejo. Jauciu reiks lupt turbo lauk ir restoracija daryt. Gal kas zino kiek Lietuvoje kainuoja ir kur geriausiai daro.

Temoje:Svilpauja 407 2HDI variklis

2013 liepos 03 - 19:28

EGR paminejau del sanaudu padidejimo. Del to ir klausiau ar dumo juodo nera.

Tai gal ir man ja ismest (tik kur jinai yra?) kol parduosiu. Nors dar TA idomu ka pasakys. Siaip gale vienoj pusej bilda,bet cia Airija kartais mato to ko nera,o kartais pasikeiti po TA kad nebarsketu del saves :) Buvo toks cirkas. Tai itariu reik turbinos ieskot,arba restruot kiek suprantu...

Temoje:Svilpauja 407 2HDI variklis

2013 liepos 03 - 16:35

Kai man buvo pradėjus švilpauti, toks garsas kaip policijos sirenos atvažiuojančios iš tolo, tai teko turbiną pasikeisti. O kuro sąnaudos pas patį tikrai didelės 11l, pas mane dabar apie 8,5 rodo mišraus, tai aš galvoju, kad daugokai, kai buvo jaunesnė auto, tai tilpdavau į 7 l.

Jo garsas lygiai toks pats kaip sakai lyg policijos sirenos. Juodo dumo nemeta. O prie ko cia EGR plokstele ir ka ji sudaro? 14 diena varysiu TA (nct)ir tada planuoju parduot,bet nelabai kur ikisiu su tuo garsu. As ja kaip pirkau tai numusiau kaina kad kaip reiketu turbina tvarkyt,bet galvojau ,gal siaip kur kokia tarpine prapusta,ar kokio tepimo negauna. Jei nieko neiseis,tada bandysiu restoracija daryt. Kiek domejausi Airijoj tai kainuoja nuo 300 euru+ pakeitimas.