Peršokti prie turinio


Gintarytė

Užsiregistravo 2013 Lie 23
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Spa 04 15:36
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Susitikimai Panevėžyje!

2013 rugpjūčio 19 - 11:31

Posted Image

Temoje:Susitikimai Panevėžyje!

2013 rugpjūčio 19 - 11:23

Kviečiu nebent į kokią aikštelę, kuria dieną susimatyti su Pežukais, pasirodyti vieni kitiems, padėti atsakyti į klausimus ar panašiai. Arba į Slalomą kitą šeštadienį Gustonių aerodrome, kur vyks nuo 19h naktinis :) Dar ne tas amžius, kad susitikus tik butelį gerti.

Temoje:Susitikimai Panevėžyje!

2013 rugpjūčio 18 - 23:19

Tai kažkaip čia pasislėpę viską darot, nei susitikimų nieko kaip suprantu. Arba nenorit priimti naujokų. Nors atributikos turit kokios, kaip atskiriat vienas kitą mieste? Lipdukų ar rėmelių? Ar čia tik vien senjorai Panevėžy susirinkę su Pežukais, tik po pirteles butelį daryti? :pug: Smagu būtų ir, kurį vakarą į savaitę kartą ar į dvi savaites, susitikti, pasirodyti, kas ką naujo pasidarė, kas kaip kam sekasi :beer:

Temoje:OT iš Gintarytės temos

2013 rugpjūčio 17 - 19:28

Čia jus pas mane temoje neblogas bangas keliat, ir įdomiai diskutuojat. Tikiuosi moderatorius atkreips į tai dėmesį ir nors ištrins jūsų šlamštą nereikalingą.

Temoje:OT iš Gintarytės temos

2013 rugpjūčio 16 - 19:47

Vyrai, nu ko čia plėšytis dėl kažkokiu šudukų/segtukų? Viskas tvarkoje, rasim, pritaikysim, kažką sugalvosim.
Buvau užvaręs ant duobės šiandien, iš naujo uždėjau variklio apsaugą, nes tepalistai - kreivarankiai.

Nu ką ir pasižvalgiau žibintų priekinių. Ogmitoj šitie 350LT, kaina nebloga, bet ir vaizdas neblogas. Įdomu kaip kokybė ir kaip šviečia, bet kaina vistiek manau per didelė tokiam automobiliui. Nu gal kada nors, arba kas pasiūlys už pigiau, ar pamainyti su mano priemoka į maniškius.

http://ogmita.lt/tun...ugeot-206.html# Tos paskutinės su LED lešiu, tamsios.