Peršokti prie turinio


remiss

Užsiregistravo 2013 Grd 16
Neprisijungęs Lankėsi 2020 Grd 18 03:29
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:2.2HDI saltas griebia ir gesta

2014 sausio 26 - 00:48

sveiki

p406 2002m 2.2HDI (4HX) motoras
gal kam teko susidurt su tokiais simptomais ir zinot kas per beda.

po naktinio pastovejimo reikia ilgiau pasukt starteriu, kad griebtu, ir kai griebia iskart gesta. idejau i youtuba, kad neklaidint savo aprasymu: . atkreipkit demesi, i pati uzsivedima (kai jau uzsiveda), kazkaip ne iskart apskukos pakyla, o su tokiu uzdelsimu lyg noretu gest.
kai apsyla motoras uzsiveda normaliai.
dar pastebejimas, kad kai jau syla motoras tai apsuku rodykle sokineja koki milimetra. kiek spejau pagaut su PP2000, tai rodo apie +-30-50 apsuku sokinejima.

manau zvakes ce kaltos arba pakaitinimo rele nes lempute negali taip trumpai dekt pespeja net pradet kaist zvakes nebent kur stovi auto yra pliusas tada reiktu unkt kompa ir ziuret slegy starto metu kitus parametrus

Temoje:Atjungtas EGR

2013 gruodžio 26 - 02:33

o kodel pav. 2.1td varikliai gamykliskai vieni ,senesni, neturi EGR,o kiti naujesniu m. jau turi EGR, ir jokio garso, skirtumo, ilgaamziskumo pacio variklio, turbinu nepastebeta? ko beklausciau ,niekas nezino ka atsakyti :)

Nes egr skirtas nesudegusiom dujom pagrazinti y ysiurbima.o garsas ne visada pakinta nors ir jis veike.neva turetu del to svaresnis dumas but ,bet varikliui tai ne y nauda .manau kad egr atsirado del ekologijos ir del kuro sanaudu siektiek nes tai kas nesudega grysta dekti vel.

Temoje:kai pasala neina uzvest

2013 gruodžio 22 - 17:20

As irgi kazkada galvojau, kad kompresija galima matuoti tik pro zvakes. Kol viena vakara pries miega, man neatejo nusvytimas, kad kompresija galima pamatuoti ir purkstukus isemus! :D

tai zinau ta ir as tik ar matei kiek ten vietos pas 807 peza ir tam reik spec pirihodo kat pamatuot :blink:

Temoje:kai pasala neina uzvest

2013 gruodžio 20 - 22:38

ce pezo 807 2003metai 79 kw 2,0hdi Akumas tai tikrai ne kaskas jau ilgiau pasukus jau dusta. Pas mane leido pro skyvo salnyka bet ir ties plundzereis kazkur manau kad pro sandarinimo taskus nes ilgai pasukus tiesiok lasas po laso kapsejo kai pasalo iki10 .o taip tai toks slapes buvo siurbly pakeiceu sendien buvo -2 vedesi gerai bet salcio per mazai ir kazkodel jauciu kad ce dar ne visdas kartais gereu kuresi kartais prasceu. Nu buvo zvakem sakes bet negali manau po poros vedimu vel visos perdekt ysukau bosus visas 4 zvakes. [/QUOTE] nu akumas jau y pabaiga o siurblys auksto slegio leido pro salnyka ir pro plunzzerius ties sandarinimo taskais .kai gerai pasala ten bega. bet kompas klaidos kad truksta slegio nemete siurbly ydejau kita pasalo iki -2 tai dabar vedesi gereu nei prie pliuso tik nerimauju kad nevien siurblys kaltas nes kartais vos pasukus iskart vedas uztenka karta praverst ir dirba o kartaio reik pasukt maniau kad kaltas dpf suodziu filtras galvoau kad jai jis junge avariny rezima tai ir vedima blokuot gali nu ji isprogramavo sendien startline buvau 200lt kad su kompu atjunge. ir zvakes kitos ir vistiek vedasi nevienodai o jam kompresija pamatuot tai be sansu vien kad zvakes pakeist uztrukau 5val nes tik nuemus turbina ir agr voztuva priaini prie zvakiu ir tik pro apace

Temoje:kai pasala neina uzvest

2013 gruodžio 18 - 23:35

Pilnas forumas tokiu temu, nei tu pirmas nei paskutinis. Viena is paskutiniu
http://www.peugeot-k...ST&f=14&t=54146
Kai saltukas, tai ir pas mane vedant ilgiau pasukus starteriu, kazkur is siurblio pradeda leisti kura (tik nesuprantu tiksliai is kur). kai silat jokiu begimu nera. Manau kad beda pas tave kaip ir pas daugeli: starteryje, purkstukuose, akumuliatoriuje. Pasitikrink pradzioj purkstuku griztamasias. Manau kad purkstukas ar keli is ju nuleidzia per daug kuro i griztamaja, del to neuzkuri. Koks pas tave akumuliatorius? gal jis jau pavarges?

Akumas tai tikrai ne kaskas jau ilgiau pasukus jau dusta. Pas mane leido pro skyvo salnyka bet ir ties plundzereis kazkur manau kad pro sandarinimo taskus nes ilgai pasukus tiesiok lasas po laso kapsejo kai pasalo iki10 .o taip tai toks slapes buvo siurbly pakeiceu sendien buvo -2 vedesi gerai bet salcio per mazai ir kazkodel jauciu kad ce dar ne visdas kartais gereu kuresi kartais prasceu. Nu buvo zvakem sakes bet negali manau po poros vedimu vel visos perdekt ysukau bosus visas 4 zvakes.