Peršokti prie turinio


andrius92

Užsiregistravo 2013 Grd 17
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Kov 28 10:48
-----

Mano sukurtos temos

607 2.2 hdi kuro sistemos bedos

2015 sausio 05 - 21:13

sveiki, iskilo beda manajam p607 2.2hdi 2000. pradejo sunkiai kurtis (labai ilgai reikdavo sukt), tada nusprendziau patikrinti siurbli esanti bake, pasirodo jis kaip man meistrai sake buvo "susitrynes". Sutvarkyta idejau atgal, bet beda isliko. atlikus diagnostika, paaiskejo, jog kaltas yra kuro slegio reguliatorius. Pakeiciau reguliatoriu, taciau po savaites reguliatorius pradejo strigineti (i ji papuole nesvarumu, kurie neleidzia gerai uzsidaryti jam), kitaip sakant uzsukus rakteli, kad masina uzgestu, ji kartais vis padirba dar kokia 1-2 sek. pries reguliatoriaus keitima, pulsuodavo apsukos, ties 800, (na tarp 790-830 tam rpm tam tarpe). Taip pat apsukos sokinedavo riedant laisva eiga, tarp 800-1000, bet kaip kada. Pakeitus reguliatoriu isliko tik riedant laisva eiga apsuku sokinejimai. Sugedus naujam reguliatoriam iskilo klausimas kodel gi jis pagavo siuksliu. Filtrai buvo pakeista keiciant ji. Issiemes siurbliuka esanti bake, tamsoje pasvietus sviesa matesi blizgancios drozleles (nedaug, bet matesi), issiardzius kuro filtra, taip pat matesi drozleliu. tik idomu is kur jos atsirado? Gal kas yra su tuo irgi susidure? Man kyla itarimas, kad tai gali buti pradejes byreti auksto slegio siurblys, is kurio viskas tiesei eina i reguliatoriu, nes kad praeitu pro bake esanti siurbli nesvarumai, tai cia yra sunkiai patikima, nes sietelis tikrai labai tankus.


signalizacija neveikia po lietaus

2014 liepos 19 - 18:23

sveiki visi. turiu tokia problema. buvo palikti langai atdari, uzejo netiketai lietus, suprantama aplijo vairuotojo langu pakelimo mygtukus. langai pradejo kvailiot, nusileido vairuotojo langas, taciau nebepasikele. visu kitu duru langai veike su atskirais mygtukais. issiardzius tuos mygtukus, isvalius labai maza kieki vandens siaip taip langas uzsidare, taciau iskart vel pradejo neveikt ne vienas langu nuleidimo/pakelimo mygtukas. Tada nusprendus, kad jau bent langas uzsidare, pabandziau uzrakinti masina. deja, signalizacija nereagavo. kas gali buti? gal kam buvo taip? zinot ka daryt kiek gali kainuot ir t.t.? pasidalinkit, busiu dekingas. P607 2.2hdi 2000

P 607 granata-pusasis

2014 birželio 18 - 10:07

Sveiki, atsirado tokia problemele. Pradejo brasketi granta, galvojau, kad viskas greitai ir pigiai issipres, bet pasirodo granta nesikeicia, reikia keisti su visu pusasiu. Gal kas jau esate keite pries tai, zinot kokios kainos, kur butu galima rasti ju pirkti pigiau, nes nauju kainos tiesiog per nesveikai aukstos.