Peršokti prie turinio


darkavin

Užsiregistravo 2014 Sau 26
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Vas 04 12:22
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2014 sausio 30 - 19:23

aciu uz patarimus :) einu pabandysiu pasinaudoti jais :D

tai va siandien islupau startery issiardziau isvaliau ivores geros angliukai jau buvo ant ribos tai juos ir pakeiciau dar dadejau papildoma pliusiny laida ant starterio ir minusa nuo akumo ant bloko. dar pakeiciau tepalus buvo pusiau sintetiniai supylem sintetinius 5w30 pakeiciau filtrus surinkau ir isstumem lauk i saltuka rezultatus pamatysim rytoj :)

beja kaip ten atpazinti kokio galingumo starteris ?

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2014 sausio 29 - 09:08

starteris devetas kainuoja nuo 50 iki belenkiek, kiek srotininku naglumas leis uzprasyti...bet pradziai reiktu patikrinti kiek starteris ima sroves, jei ima daugiau nei 70A, reiktu pradziai tikrinti starterio bukle, o tik tada ieskoti pakaitinio..

aciu uz patarimus :) einu pabandysiu pasinaudoti jais :D

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2014 sausio 28 - 18:09

papildysiu Pauliu:
Uzhkurimo laidu (krokodilu) ant zvakes neuzhdesit bo per dideli :)
laida mazesni reike deti ant akumo + ir kita laido gala ant zvakes jei i bendra kruva sujungtos. Arba prie zvakiu laido. kur patogiau, ce taip galima daryti pas motorus kur zvakes sujungtos i viena kruva, vienu laidu, kur atskirai ant kiekvienos po pypke uzhmauta reikia ant kiekvienos deti po laiduka :)
Uzhdejus reiketu koki 8-10 sekundzhiu palaukti tada kurti kibira :) jei uzsikurs vadinasi zvakes ok,jei ne tada gali buti rele kalta, pakeitus rele vel ziureti, jei vel nieko gero gal iki reles neateina impulsas.Sutvarkius rele ir patikrinus zvakes jei neuzsikuria lieka kitos bedos :)

taigi aiskiai pirmai viska surasiau kad zvakes geros ir kad pakaitinimo rele gera tiksliau jau sutvarkyta ir isbandyta. del starterio ideja tikrai gera reikia kazkur paieskoti pabandymui, o akumuliatorius tikrai geras cia tikrai ne jo beda. gali buti kad per letai sukasi motoriukas vedimo metu

gal zinot kiek kainuoja starteris 1.7 arba 2.0 kw jai tokiu yra ?

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2014 sausio 27 - 20:17

dar rytoj paziuresiu koro spaudima vedimo metu. gal jis streikuoja kai salta motora sunkiau starteris suka

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2014 sausio 27 - 20:00

Gal dar kas kokiu minciu turit mano idejai spresti ? zinoma artimiausiu laiku pabandysiu ismatuoti spaudima cilindruose