Peršokti prie turinio


Samogitian

Užsiregistravo 2014 Vas 02
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Bal 27 18:31
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:peciuko valdymo apsvietimas

2014 kovo 07 - 00:42

o visiškam diletantui tas įmanoma? :D turiu omeny, kaip ardyt nieko nenulaužiant?

Temoje:peciuko valdymo apsvietimas

2014 kovo 05 - 22:27

Rašiau į kitą temą, bet ji matomai neperžiūrima. Dar gal tik mėnuo praėjo nuo pežo įsigijimo, bet per tą laiką neteko matyti šviečiančios klimatroniko konsolės. Ekraniukas šviečia, o mygtukai - ne. Peugeot 307 SW 2003. Kokie variantai/pasiūlymai?

Temoje:307sw panoraminis stogas

2014 vasario 11 - 23:25

Pas mane paskutinė dalis kartais pasilieka ir negrįžta, tai šiandien su ranka ją partempiau, nes prie pat krašto buvo pasilikus ir pavyko užčiuopt. Tikriausiai nepakenkiau niekam taip darydamas...

Temoje:raktelio pririsimas

2014 vasario 09 - 23:45

Kreipkis į betkurią rimtesnę raktų dirbtuve. Nesikuria nes nepriprogramuotas chipas prie auto. Pririšimas kainuos 50-100lt. Šiaip tai reikėjo kreiptis iškarto i raktų dirbtuves tai nebutų buvę problemos ir kainavę viso 200-250lt. Sulaužius raktą, pametus ir neturint key code kortelės raktus visvien padaro. Dabar Laikinai pabandyk kuriant su nauju rakteliu Prie raktu spynelės tuo pat metu laikyt ir nulūžusią rakto plastmasinę dalį - turėtų užsikurti. (nereiks vargti su replėm)
Panaši situacija buvo su renault kangoo: pametus pagrindinį raktą iš prancūzijos parsiuntė tik chipa, nes už patį raktą mekėt kelis kartus daugiau nenorejau. Taigi prie atsarginio raktelio korpuso pridėjus tą chipą auto užsikurdavo. Vėliau chipas buvo įmontuotas į naujai padarytą raktą raktų dirbtuvėje ir viskas tuo išsisprendė.

O ką daryt jei yra raktas, o jo rankenėlėj yra tik kiaurymė - nei jokių mikroschemų, jokių mygtukų? Antras raktelis išvis mygtukams nepritaikytas, plokščias ir tiek. Perekūpas sakė, kad be tų mikroschemų ir mygtukų neužsilenks veidrodėliai. Beje, taip ir yra. Net neįsivaizduoju, kur kokie key-code yra. Ar be jų man sutvarkytų raktelį už varguoliui įkandamą kainą ar ir toliau geriau važinėt be mandro veidrodėlių užsilenkimo?

Temoje:P406 paneles apsvietimas

2014 vasario 09 - 22:34

tai juk wiskas ir reguliuojas kartu.tiek prietaisu skydelis tiek klima

O ką daryt, kad klimos mygtukų apšvietimo visai nėr? Ir išvis, ar turi būt? Ekraniukas veikia, o mygtukai juodi, naktį visai nesmagu.