Peršokti prie turinio


rema5

Užsiregistravo 2014 Vas 19
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Geg 07 14:57
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:407 Susukus vaira keistas garsas

2014 kovo 20 - 20:34

Nu ka ! Tema galima uzrakint ,problema pasalinta! Pakeiciau ta auksto spaudimo slanga i naujesne (modifikuota) ir visos vibracijos ir garsai dingo !!!!!!!!!! The Car like new :good:

Temoje:407 Susukus vaira keistas garsas

2014 kovo 17 - 15:08

Dar ne ,nes dar nepakeiciau auksto slegio slangu! cia foto kur imeciau ne mano,o zmoniu kurie keite ir jiems padejo.. Mano nauja slanga truputi atrodys kitaip nei sios foto yra is auto kurios vairas kaireje puseje,o mano yra desineje,todel skirsis ju ilgis ir sujungimai.. uzsakiau ta auksto slegio slanga sestadieni,tai laukiu kol atsius..Kai pakeisiu butinai parasysiu,padejo ar ne :) Tikiuosi kad pades,jei nei ne tai tada as ta auto uzsivarysiu ant gero kalno ir paleisiu ja zemyn nuo kokio skardzio :) nes jau uzp.... :)

Temoje:407 Susukus vaira keistas garsas

2014 kovo 15 - 17:54

Bandysiu keisti auksto spaudimo vamzdeli su slanga kuri iseina is vairo stiprintuvo,nes kiek bendravau rusu forumuos anglijos ir europos tai daugeliui pavyksta sita problema panaikinti pakeitus auksto spaudimo slanga.. Nesnauja slanga yra modifikuota kitaip net atrodo nei sena.. Imeciau foto kadmatytumet koks skirtumas tarp ju!

Sena!
Posted Image


Nauja!
Posted Image


Reik tiketis dings bedos..

Temoje:407 Susukus vaira keistas garsas

2014 kovo 13 - 13:44

Kad butu aiskiau kiek galejau tiek irasiau garsa kuri skleidzia.Isiklausykite ne i kniaukima,o i toki kazka panasaus kaip kad tartumet rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr labai gerai girdisi.. Manau dabar bus visiems aiskiau kas per garsas.Tuo metu kai jis skleidzia rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  taip pat ir vibracija eina.. Labiausiai skleidzia ta rrrrrrrrrrrrrr kai vietoje stovi,arba kai letai vaziuoji ir susuku daugiau vaira...  (Siaip girdimas sitas rrrr per visa video bet neistisai,o geriausiai girdisi  1min:05s-1min:10s..


Cia galite pasiklausyt koks orkestastras pas mane groja !

duodu 100%, kad ne varles kojos cia problema isvis kazin ar pakabos problema

Butent ir man atrodo kad ne pakabos.. Tam ir irasiau ta garsa kuri sleidzia kad isitikintumet ..Na lauksiu kitu ekspertu nuomones :)

Temoje:407 Susukus vaira keistas garsas

2014 kovo 13 - 00:20

Kad butu aiskiau kiek galejau tiek irasiau garsa kuri skleidzia.Isiklausykite ne i kniaukima,o i toki kazka panasaus kaip kad tartumet rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr labai gerai girdisi.. Manau dabar bus visiems aiskiau kas per garsas.Tuo metu kai jis skleidzia rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr taip pat ir vibracija eina.. Labiausiai skleidzia ta rrrrrrrrrrrrrr kai vietoje stovi,arba kai letai vaziuoji ir susuku daugiau vaira... (Siaip girdimas sitas rrrr per visa video bet neistisai,o geriausiai girdisi 1min:05s-1min:10s..


Cia galite pasiklausyt koks orkestastras pas mane groja !