Peršokti prie turinio


gintaras.sam

Užsiregistravo 2014 Vas 23
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Bir 03 10:40
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:traukia vaira i desine ka daryti?

2015 vasario 19 - 14:40

jaaa... Man ir tai yra. :pug:  406. Keičiausi priekinius sailentblokus, ir vairo traukes antgaly. gale stab. traukes, ir suvedimo visas. Tai nuvariaus padaryt suvedimo vistiek trauke y desine. Nuvariau patikrint, kame saknys, bet pasake, kad atraminis guolis, nors tylu ramu susukus vaira, sukti galima vienu pirstu nieko ne trakst, ne cypt. Kurioj pusej, velnias tezino, neisdave. Sako su taisymu ir guoliu 47e. Draugas apziurejo savo garaze, pasijuoke ir sako, palaukt kol ratus keisiu. O ir primine, kad kelias turi nuolydy, todel lengvas traukimas visada bus, y viena ar kita puse. ;)


Temoje:P206 1.9D isvare antifriza, nesikuria

2014 spalio 15 - 08:36

Taigi... Atsiardzius pastebejau kad bega pro paskirstymo dirza. Tiksliai prieiti negalejau. Taigi nutempem tvarkyti. Vakar pasiemus gavau tokia zinia. Vandens pompai ragas, visiskai. Dirzu apsaugai ragas. Nes pakrypo dirzas ir praede apsaugas. Taciau nenukrito, isvadino laimes kudykiu, nes dirzas buvo per puse nuestas visas. Jokiu dantuku nepalikta, tik lygus lygus. Guoliai puse velnioo, bet kad keiciant, keiciau jau visus, O generatoriaus guoliukas per puse koky coma vaiksciojo, o plastmases kiaurai praestos. Zodziu dabar viskas ciki biki. Atrodo kad net murkia graziau, arba siaip pasiilgau.  :)~ 
Uz gerus patarimus, ir pasiulymus dėkui.   :good: 
 


Temoje:P206 1.9D isvare antifriza, nesikuria

2014 spalio 09 - 19:43

Citrin turejau, 2,1TD dar, xud11bte. Na manuala turiu xantijos, reiskia atsiardysiu pasiziuret, nes apsaugas atsukt priejimas nepasirode labai geras. ant kitos savaites bandysiu temptis iki garazu, nes neturiu raktu visu su savimi. Vistiek jei jau galva kreiva, tai kaledas teks pamirst. Uzkurti, nelabai noriu, nes kaip minejot negalima. Tai va, sestadieny reiks piltis vondens ir veizet pro kur beg.  :unsure:


Temoje:P206 1.9D isvare antifriza, nesikuria

2014 spalio 09 - 09:47

JAsna. Ale subiesino tik toks reikalas, kad viskas tiesiog pasipyle. Perkaitint gal ir nespejau... Nezinau... Uzkilo iki 100, ir kilo tai tik nuo 80 kazkur, bet raudonos nespejo dar pasiekti kaip isjungiau. Po masina tada viskas tiesiog kriokliu ejo, pabandziau vandens uzpilt per bakely, isliejo ta pacia akimirka. Manoji dave minty vakar "o kas jei bakelis kiauras, arba slanga nuo jo nusimove", manualo nespejau perziuret, ieskojau bet tik haines ir tas jau naujesnio modelio... Perspektyva ilga, nes masina gera, liudniausia kad kaip tamsta sakot nebut perkaite  :mellow: 
Galu gale jei y garaza vezti, mazu zmogus pamatytu jei perkaite, tuo paciu ardymu...  :hmm:


Temoje:P206 1.9D isvare antifriza, nesikuria

2014 spalio 06 - 18:47

Dekoju visiem atsiliepusiems. Bent galiu guostis kad nors 80% ne galvos tarpines beda. :ax:  :)