Peršokti prie turinio


KameReples

Užsiregistravo 2014 Kov 14
Neprisijungęs Lankėsi 2020 Rgs 26 04:33
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:vairo kolonele

2014 rugpjūčio 29 - 10:20

Arba tu čia negerai parašei, arba tave servize kaip maža vaiką apkniso.
Jeigu tau skystis laša iš vairo kolonėlės, tai kad toki gedima sutvarkyti reikia lupti ją lauk iš mašinos, o ne pakeisti apsaugine gofruota gumą :)
Speju ne už ilgo jinai prisipildis skysčio ir ja vel išspjaus iš vietos, jeigu mes čia apie ta pati kalbame.

Ka tau pakeite?
Posted Image
Posted Image

pakeite 4, ji buvo suplysusi, pats parode. na jis sake po truputi lasa is koloneles, bet dar galima vsziuoti. uz ta guma su pakeitimu 20 lt paeme

Temoje:vairo kolonele

2014 rugpjūčio 27 - 08:32

supratau, aciu uz komentarus. servise pakeite guma (buvo nusimovusi ir suplysusi), dapyle skyscio, viskas kaip ir gerai. pasake keisti dar nereikes kuri laika.

Temoje:Peugeot 307 1.6 hdi 66kw sportinis duslintuvas

2014 kovo 24 - 11:10

savo 1,6 trauka tikrai nesiskundziu, dar kai pacipuotas tai tikrai trauka pavydetina tokiam varikliui. O del garso, tai man nereikia kriokencio, man tereikia tylaus, tokio duslaus vos kad girdetusi :) ausei kad butu malonus ir neikirus :D nes jei reiktu kriokalo tai skyle pragresciau :D

Temoje:Pasalinis garsas, peugeot 307

2014 kovo 24 - 11:03

Pagal tai ka girdziu ,taciau nieko nematau(kada ijungta pavara, kada isjungta, kada rieda ant laisvo, kada stabdai motoru, kokia pavara ijungta) galiu pasakyti kad problema dezeje, galvoju kad antrinio veleno priekinis(gali buti ir galinis) guolis, jeigu stovint ismynus ir atleidus sankaba garso nera ir riedant ant laisvos pavaros(arba ismynus sankaba) garso nera.

Va va kazkas jau panasaus :) butent viskas yra kaip aprasei, ant laisvu ismynus nera garso, stovint nera, tik vaziuojant imetus begi. Jei tai butu guolis, gal +- kaina su darbais pasakytum kiek galetu kainuot?

Temoje:Peugeot 307 1.6 hdi 66kw sportinis duslintuvas

2014 kovo 24 - 09:17

pirmas klausimas kam? ok nesvarbu...bet jeigu pas tave yra katalizatorius, ir dar fap ir jie neisimti, su bakeliu garso gali ir nepavykt isgauti, nes sitie zverys gan daug garso suryja...ir siaip 1.6 gan tylus, buvau garaze viena pakures isvis be dusles, be fap, tik variklis ir turba, tai nepasakyciau kad jis ten labai riaumojo..aisku jei ismesi fapus/katalizus ir uzdesi bakeli ne koki kiniska o koki rimtesni tai gal kazkoki garsa ir isgausi bet nebus ispudingas..Va 2.0Hdi Dohc variklis tai nuemus suodziu filtrus tikrai graziai skamba.:)o sitas siaip is saves yra tylus palyginti..

na pas mane fap tikrai nera, tik katalizatorius. O masina pacipuota iki 84 kw, nzn ar tai kazka garsui pridetu :) norisi malonaus ausei varso :) nejau taip sunku suprast :D