Peršokti prie turinio


vytaucius

Užsiregistravo 2014 Kov 20
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Vas 08 15:10
-----

Mano sukurtos temos

P607 2.2 hdi putoja vairo stiprintuvo skystis, dinginėja stabdys

2017 sausio 22 - 22:39

Sveiki. Viskas prasidėjo prieš mėnėsį, kai teko keisti sankabos komplektą su smagračiu. Tuo pačiu meistrai pakeitė vairo traukę. Išvažiavus - užsikirto vairo kryžmė, matyt "kažkaip" surinko. Patvarkė atrodo ok... Bet užvedant variklį pradėjo girdėtis toks kaip starterio cirpimas. Nežinau, ar tai gali būti susiję su naujomis sankabos dalimis. Kartais (ypač rytais) net neužveda. Iš kokio trečio karto pavyksta, bet visais atvejais cirpia.

Toliau... Praėjus nepilnai savaitei pradėjo stipriai ūžti vairo stiprintuvas, važiuojant ir sukant kaip reikalas drebina vairą ir visą auto, garsas tai vašpe... Skysčio bakelyje yra pilnai, bet matosi, kad suputojęs stipriai, reiškiasi sistemoj oro yra. Skysčio atrodo nepraleidžia - iš kur gali rastis tas oras? Jei skylės būtų juk purkštu lauk skystį. Meistrai sako - važinėk taip, nieko nepadarysi, bet man neatrodo normalu važinėt, kai susuki vairą, o visa mašina tiesiog kratosi ir klykia lyg skerdžiama.

Ir dar... po poros dienų, kai pradėjo ūžti stiprintuvas, prieš sankryžą stabdant prapuolė stabdžiai (gerai, kad nebuvo didelio greičio, tai sugebėjau kitais būdais pristabdyt - beskyrė ~5 cm nuo priekyje stovinčios mašinos). Pedalas atrodo normaliai kietas, normos ribose, atšoksta viską... bet pežiukas kaip važiavo - taip važiavo. Kelis kart paminkiau - vėl norma. Vakar vėl buvo tas pats bajeris, bet vėl atsistato. Prietaisų skydelis šauktuką kartais išmeta, bet jokių klaidų kompas neufiksavęs.

 

Ar gali čie dalykai kaip nors būti tarpusavyje susiję? Nuo ko pradėti ieškoti bėdos?

 

Ačiū už atsakymus.