Peršokti prie turinio


Makerinis

Užsiregistravo 2014 Bal 07
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Sau 24 19:00
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:P407 sw galinio stiklo atidarymo atjungimas

2014 rugsėjo 10 - 09:42

Esmė, kad man nereikia, kad veiktų gerai :) Noriu visai jį atjungt :) Any ideas?

Temoje:407 automatines sviesos

2014 birželio 05 - 09:59

Kompai jus, per meniu viskas reguliuojasi. As sita funkcija isjungiau neseniai sau per rt3 multimedijos meniu, ten daug bajeriu gali atjungti, tarkime kryptinius savo ksenous ten galiu atjungti ir kitus dalykus su sviesa susijusius.

Gal gali nurodyt kelia iki tų reguliavimų? Nes bent jau man tai per kompą įjungė, kad visada automatu užsidegtų jos.

Temoje:Reikia sankabos remontas Vilniuje

2014 birželio 03 - 11:25

Pats keičiaus smagratį ir sankabą pas Cheinikas ir kol kas jokių bėdų. Gali bandyt pasukt.

Temoje:Apie Peugeot 407

2014 gegužės 30 - 14:49

Nu :wacko: :D

O šiaip dėkoju už atsakymus, ne taip ir baisu turbūt, kaip galėjo pasirodyti. Nes šiaip būna kieno nors paklausi, tai iškart, oi nee, tik ne Peugeot :D Bet kai rimtai neargumentuoja, tai nelabai ir tikiu.

Dėl didelio ekrano – jis turbūt jau naujesniuose modeliuose yra, o jie jau brangesni. Ir taip šituo susidomėjom, nes akciją gerą radom. Bet Peugeot seniai mano meilė yra :wub:

Beje, youtube radau čia jūsų dabar suminėtų modelių Passato, Avensis ir 407sw palyginamąjį filmuką, tai Peogeot grožio kategorijoj nugalėjo :D O bendrai tai Passatas :hmm:

O kaip pežų automatai, nebyra?

Reikia suprast vieną dalyką, kad visi mechaniniai dalykai, kažkada subyra. Pirkdamas dėvėtą auto visada dalyvauji loterijoje, nes niekada nežinai kaip mašina buvo eksplotuota iki tavęs. Tau gali pežas 5 metus negriūti, o kitam pasatas ištisai servise stovėt. O gali būt ir atvirkščiai. Negriūnančių mašinų nėra, nes jei būtų, tai gatvėse matytume tik vieną modelį :)

Temoje:R17 ratlankiai + Vasarinės padangos + Rastafkės

2014 gegužės 30 - 14:09

Aš gal kažką ne taip supratau, bet kaip mašinos "sėdimas" gali priklausyt nuo ratlankių ar padangų? Gal per minkštos spyruoklės, kurios susispaudžia gavusios daugiau svorio.