Peršokti prie turinio


wlyshas

Užsiregistravo 2014 Bal 09
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Rgs 22 09:34
-----

Mano sukurtos temos

Peugeot 306 Xsi

2014 rugsėjo 14 - 10:28

Sveiki visi, noriu paroditi savo nelaimeli 306.
Lietuvoje 2008 is Sveicarijos. As antras seimininkas lietuvoje praredejas 300k km.
Variklis gyvas ir tikrai problemu man nekelentis.
Tai va istorija tokia, pirkau nebrangiai visa ledine cinkuota nei rudeles nebuvo imanoma kur prikisti pardavejui po praeito 306 kuris uzkale po 15km sita rimciau ziurejau negailejau jo peziuko su paciu savininku spaudem iki 180 apsukas kelem aukstai, nebenorejau krist i ta pacia bala, norejau duot jam kruvio. Tad viska atlaikius nusipirkau. 10min kai nusipirkau isokau i autostrada norejau staigiau isibeget isbandyt tuos 89kw. Buvau iskart nufotkintas 97km/h ivaziuojant i autostrada nepastebejau kad ten ruozas 70km. Jau pirmas nuotikis su savo peziuku tada vaziuojant i kauno regitra boba kiryo ant stabdzio viduri sankrizos na ka pabuciavau jos sikna istotija ta kad ji issigando geltono signalo viduri sankrizos ir jos pasiteisinimas buciau pavaziavus atgal, ech net nespejau pasidziaugti savo peziuku bet jam nieko rimto neatsitiko kapotas sparnas ir fara tik ilinko tad sakiau tegul atgija ji visgi dar nepasidziaugiau sutaisiau ja. Isvaziavau ir garazo biski mieste pavazinejau kapotas nuskrido sudauze stikla ir stoga aplanste ech.... vel sutaisiau buvo naktis lyjo ramiai vaziavau desne juosta suo isbego po ratais..... ech... buferio nebeliko :( tad nuo pirmu dienu ji man nelaimes nesa dekoju jai tik tuo kad bent vaziuoja aisku ryja 12.... biski perdaug...
Va kaip atrode tika nupirkta

https://fbcdn-sphoto...77f13aa6c168cdb
Atrodo dabar

https://fbcdn-sphoto...f9b4ed3711df1ad

Per visa si laika i ja ikisau neskaitat avarijos. Tai tik sankaba 500lt pasirodo ji rankine yra ja pats turi kas tam tikrai laika pareguliuot todel sudege. Variklije dar nieko netaisiau tik zinau kaf reik taisyt galini amortika susidevejo.

Peugeot 306 xsi

2014 birželio 26 - 01:03

Sveiki, nesu zinovas tad noriu pasiklaust pas mane xsi 2.0l benzinas ir yra toks pribumnasas kurio nesu mates ant kito auto jis kiek suprantu siurbia ora ir kai gauna gazo svilpia beto atsidaro vostuvas kazkoks, esme tokia kas cia per daigtas i turbina nerealu, ar koks kompresorius ar dar koks pripumbasas. Atleiskit uz durna klausima tesiog noriu suprast kas po mano kapotu darosi.

Priekinis automobilio stiklas

2014 birželio 26 - 00:59

Sveiki ^^ turiu toki idomu klausima. Atsitiko tokia nelaime kad nuskrido kapotas, sudauze priekini stikla, nej per ziauriai per mazai, esme tokia, kad kolkas neturiu lesu pakeisti jam o kaikuriom dienom reik kaikur nuvaziuot, ar policija kars mane uz kiausu? Atims tech, ar kokia bauda gali uz tai irasyti?