Peršokti prie turinio


dnb3

Užsiregistravo 2014 Bal 27
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Bir 08 10:29
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Apie Peugeot 407

2014 gegužės 01 - 11:58

Vo kam reik tik stovis neaisku koks metai, komplektacija ir kaina neblogi http://auto.plius.lt...as-3576805.html

As sita irgi maciau jau. Galetu but pusiau odinis salonas ir isvis tobula butu. Tik idomu kodel kaina tokia nedidele. Bet as kai ieskau masinos iki 15k, tai gal ir geriau pasiimti uz 12 ir dar 3 liktu jei remontuot tektu:)

Temoje:Apie Peugeot 407

2014 gegužės 01 - 10:37

pirk su didzioju ekranu ir issiliejimo problemos nebus, del mechano ar automato, pats ziurek kaip tau geriau. del remonto kainu tikrai nera brangios detales, net pigios kaip tokiu metu masinai ir tokios klases, as dabar apie vaziuokles detaliu kainas, su avriklio man asmeniskai neteko per du metus problemom susidurt, tai ir nelabai gilinaus i kainas, nusipirkes iskart isprogramuok fap ir ispjauk, ateiti amziau problemu bus. perkant ziurek, kad sankaba nebutu ant pabaigos, o seip nezinau, masina kaip masina, visos jos genda, visos turi pliusu ir minusu, tiesiog ziurek tau patinka ar ne. As asmeniskai pirkdamas masina jau net neklausysiu niekada kitu zmoniu nuomones, net neisiu i forumus skaitineti, tiesiog, jei patiks ir pirksiu :good:

O del sankabos servise pasakytu ar ji jau prie pabaigos ar ne? Nes vistiek pries perkant varyciau i koki peugot servisa, kad iskratytu viska. Beje, kas tas fap? Sorry uz kvaila klausima:)

Temoje:Apie Peugeot 407

2014 gegužės 01 - 10:01

Sveiki. Planuoju pirkti masina iki 15 000lt. Galvoju apie peugot 2005-2007 metu 2.0hdi. Kokios nuomones? Geriau automatas ar mechanas? Kazka girdejau del issiliejanciu ekranu nuo karscio. Cia visiems taip ar tik tam tikrose komplektacijose? Ar apskritai verta pirkti ar cia daugiau beda o ne masina?:) i ka perkant atkreipti demesi? Masinose nelabai gaudausi, o ypac apie si modeli nelabai ka zinau, tik tiek kiek forumuose nuomoniu pasiskaiciau tai vieni giria, kiti peikia - nu cia kaip kam pasiseka turbut. Taigi, kokios jusu nuomones?:) ar geriau kazka kita ieskot iki 15k? Kokie pasiulymai tada butu? Taip sakant kaip ir visiems nesinori nusipirkt masinos i kuria reiktu kisti daug pinigu kiekvienais metais :)