Peršokti prie turinio


Doncas

Užsiregistravo 2014 Bal 27
Neprisijungęs Lankėsi 2020 Bal 01 17:34
-----

Mano sukurtos temos

P607 2.0HDI sankaba

2019 rugsėjo 06 - 06:14

Sveiki, pradėjau pastebėti jog važiuojant 5 bėgiu ir esant 2k apsukų, paspaudus pakyla gražiai iki 2.2k ir tuomet staigiai šokia iki 2.6 kokių ir pakrenta iki 2.3. Būna taip ir 2.5 link 3.0k apsukų.
Su žemiausiais bėgiais to nėra.
Čia skaitosi jog sankaba praslysta?
Nuvažiuota nuo naujos keitimo 29k km.
Sankaba neplaukiojanti, galia nestipriai pakelta.
Čia blogai sudėta, brokuota detalė ar kas gali būti?
Ir ką reiktų keisti kad to nebūtų?


2.0HDI nesikuria

2018 gruodžio 04 - 21:09

Sveiki, liūtas (P607 2009m 2.0HDI 100kw) sunegalavo ir nebesikuria.
Pradžioj buvo kad ryte sunkiai kūrėsi ilgai ilgai suko kol užkūrė, po poros dienų stovėjimo kūrėsi lengvai ir po to nuvažiavus iki parduotuvės, nebeužsikūrė visiškai, bandžiau ilgai, po to palikau ją aikštelėj ir po keletos valandų atvažiavus ji rodė gyvybės ženklus ir užsikūrė, po to pripyliau pilną baką iš Nestes nes prieš tai buvo su Jozitos kuru, dėl ko ir maniau jog kažkas netaip, po to keletą dienų dar kūrėsi ir kai atvažiavau į Panevėžį, iš ryto užsikūrė, padirbo užgeso ir viskas. Dar ankstesnius kartus lyg ir griebdavo kad ir nesikurdavo, būdavo apsukų rodyklė iki 0.2 pakyla o dabar visiškai nebereguoja. Pakeičiau kuro filtrą - nepadėjo.
Žvakės keistos prieš kelias savaites, akumuliatorius praktiškai naujas, starteris keistas taip pat neseniai. Gal turit minčių kas galėtų būti? Auto reikalingas, o Panevėžyje nežinau kas mokėtų-sugebėtų, Kaune jei būtų nutempčiau pas Paulių.


Beje nusiėmiau galinę sėdynę ir tą dangtuką, tai siurblys ar kas ten toks įjungus degimą, tai jokio garso neskleidžia, nors ankščiau irgi kažkaip neatkreipdavau dėmesio jog ten būtų kažkokie garsai.