Peršokti prie turinio


Pezouuuuu

Užsiregistravo 2014 Geg 30
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Bir 19 15:39
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot 307 1.6 16V nedirba vienas cilindras

2014 birželio 06 - 22:15

Matuok kompresija, misfire klaida rodo ir kai nera kompresijos, ne tik del rites.

Temoje:Peugeot 207 ausinimo problema

2014 birželio 02 - 22:00

Tai vat kad ten sistema labai paprasta tik kelios slangos o tokios nesamones darosi. Neatmetu galimybes gal kur galvute yra itrukusi, bet kaip ir sakau, nei burbulu, nei slangu putimo, nei dumijimo nera, tai kazkaip nesinori tiket kad taip galetu buti. Bandysiu dar nuo nuorinimo tasku vesti slangutes iki bakelio kad bent taip ratu bandytu cirkuliuoti, zesiu kas gausis. Nes jau speliojimu lieka vis maziau, o rezultatu nulis.

Temoje:Peugeot 207 ausinimo problema

2014 birželio 02 - 20:04

Jo cia prince variklis kaip suprantu, kodas 8fs, cia ale naujasis variklis su valvetronic kur eina i minius ir bmw naujus http://www.peugeot.c...ons-techniques/ va toks variklis. Jo ten pompa suka per atskira itempeja, bet bandziau ta pompa ir su mantiruote uzstabdyti tai neisejo. O siaip tai matosi kad jin pastoviai sukasi. Ten valdymo pas ja jokio nera, kitas pompas kur ziurejau tai matesi kad kazkokia fyske eina, pas maniske tokio daigto nera. Tai kaip ir atrodo kas pastoviai suka ja.

Tiesa variklis yra su grandine, be dirzo. Gal gali imest cia tu schemu ka tau ten rodo?

Temoje:Peugeot 207 ausinimo problema

2014 birželio 02 - 19:22

Jo kai vaziuoji iskarto kaista ir temperatura greit kyla. Su pajungtu kompu vaziavau kad tiksliau temperatura matyciau, bet radiatorius ir slangos vistiek saltos nors ir greit uzkaista, tada per probke pucia lauk kai jau netoli virimo temperaturos buna. Nu ryt bandysiu peciuka atjungti, be peciuko bandysiu rata pajungti, zesiu kas bus, gal pecius uzsikises.

Temoje:Peugeot 207 ausinimo problema

2014 birželio 02 - 17:05

Radiatoriu jau buvau isemes, buvau uzpyles verdanciu vandeniu ir visas greit ir tolygiai susilo, tai priejau isvada kad jis neuzsikimses, vandeni kai pyliau lauk tai svarus buvo, nieko nebuvo. Dabar galvoju toki dalyka bandyt su peciuko radiatoriu padaryt, arba pajungt rata ausinimo be peciuko. Kazkokie stebuklai daros :( Beje su kuo plovei radiatoriu? su druskos rugstim gal?