Peršokti prie turinio


kaukas

Užsiregistravo 2014 Bir 01
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Sau 26 16:57
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:pezo 806 1.9td 66kw nera traukos.gazo pedalas guminis.

2015 sausio 04 - 11:12

tai kuri kuro sistema ira gera,ar kuri ira perdaryta ir stovi vw kuro filtras, ar kuri ira orginali?


nes ce kiek meistru ira tai tiek ir skirtingu nuomuoniu :doh:


Temoje:pezo 806 1.9td 66kw nera traukos.gazo pedalas guminis.

2015 sausio 03 - 16:48

viena forsunke leido kura nebuvo net varinio ziedelio,kaskur gaude ora.plius turbinos kaskokia sklende pilnai neatsidarydavo,ar neuzsidarydavo nesuprantu as ten.tad pilnai turbina nebusdavo,


o kaip galia padidino nepasakoja,tik sake reikia pasidaryt kuro sistema orginalia tada gausis dar pakelt 10-20procentu.o pasmane kuro sistema perdaryta ateina slanga nuo bako pajunkta wolsvageno kuro filtras ir nueina i siurbly. nezinau delko taip perdaryta bet sako dauguma tai pasidaro.tokia sistema.leido salerka lauk tai perdarie ir gristamuosius uztempe nes ora per juos trauke ,o per ketvirta leido........... nes kaip buna neorginalus kuro filtras ,o perdarytas jis bune be pakaitinimo ten tipo visi davikliai junkes ir ttttt nelabai suprantu as ten.nes man buvo pakele galiai kiek imanoma sitam varikliui,bet ryte sunkiai kurdavos ir burbuliuodavo uztai kad kuro filtras neorginalus.


plius buvo pajunges per kompa sita modely bet tipo stovi kaskoki trys blokai pas toki peza,pasmane du pagauna kompas vieno nepagauna reiskes reik ieskot beduos kaskur,uztai nemato nieko,bet jai viska sutvarkius kad butu galima daryt diagnostika tada matytu kiek galima pariguoliuot kuro misini,ir padaryt kad vaziuotu super ir trauktu,nes islmpos riguliuot neimanoma nes nematai kiek kas ko pasidaro. tad galima ir tokius traktorius 1.9 td 66kw padaryt kad eitu ir trauktu kaip 2.0hdi. tik reike gera meistra surast kuris nusimano tokius dalykus ir netyngi zaist ir ekspermentuot o tokiu kaune tai beveik nera.


o diagnostika pasirodo darosi sitam modeliui,o as klydau.tik fyske deficitas tokia rast nes nevisi turi . masina sena.


Temoje:pezo 806 1.9td 66kw nera traukos.gazo pedalas guminis.

2014 gruodžio 31 - 13:14

viska sutvarke  pasalino visas bedas,trauke super, dingo duminimas ,kuresi super,tiek silta tiek salta ,galima ir dar padidnt trauka bet uztenka.ira meistru tikrai kur supranta savo darba.ir padaro iki galo viska.


Temoje:pezo 806 1.9td 66kw nera traukos.gazo pedalas guminis.

2014 gruodžio 20 - 10:17

nu pradzioi kaip pakeite viska buvo super bet po kaskiek laiko vel taspats pasidare.


ir labai girdis turbinos svilpimas kaip uzspaudi gazo daugiau.


Temoje:pezo 806 1.9td 66kw nera traukos.gazo pedalas guminis.

2014 gruodžio 16 - 18:51

nu kaip uzspaudziu gerokai gazo,prasidarius langa girdisi toks snipstimas,svilpimas turbinos.