Peršokti prie turinio


mk531

Užsiregistravo 2014 Lie 31
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Geg 07 09:42
-----

Mano sukurtos temos

Fiat Scudo reikia pagalbos

2016 spalio 06 - 15:19

Reikia pagalbos del Fiat Scudo 2.0 jtd. RHX. Istorija tokia: Atvaziavo pats, pakeitem deze, uzkurem ir isbandem, vaziuoja !! LIUKS !! Uzgesinom motora, keiciam motoro pagalve, !! NEBESIVEDA !!

Pries keiciant deze buvo jungtasi keleta kartu diagnostikai, po keitimo taipat. O db net negaliu prisijungti... Pakeistos visos reles perziureti visi saugikliai. Keistas faktas galiu prisijungti ant 406 2.2 HDI 4HX ir lenda sie erorrai...

 

P1517-Coded anti-start function;function faulty
P0110-Inlet air temperature sensor;short circuit to battery or open circuit
P0340-crankshaft and camshaft;synchronization;no crankshaft signal
P1108-Fan unit high speed circuit;open circuit or short circuit to earth
P0100-Mass air flow sensor,open/short-circuit toground
 
Aisku visas demesys i pirma klaida. Antro rakto nera... Tikrinsiu viska kas sauna jums i galva, nes as jau savo soviniukus issaudziau...
 
 

BSI problema

2016 spalio 02 - 17:17

Sveiki, turiu klausimeli.. Radau C5 2.0 HDI 2003m. papigai. O C5 istorija butu tokia... Zmogeliui neveike saltas oras ir pradejo tikrinti saugiklius. Rades viena sudegusi ir neturedamas kito... uzviniojo kelis laido plaukelius ant seno saugikliaus :doh:

Pasekmes tokios kad masina nebesikuria.. Pasak dieduliuko, citrinu centre priejo isvados kad nusprogo BSI ir aisku kosmine saskaitele.

Pats nebuvau dar abziurejas ar pasijunges diagnostikos, bet faktas tas kad imobilaizeris blokuoja visa sistema.

Reikia nuomoniu ar istikruju galejo numirt BSI... Del pacio BSI problemos nebutu gauciau uzdyka. Del programavimo nzn reikia nuomoniu.


Peugeot 206 CC neatsidaro stogas

2016 birželio 19 - 23:53

Liutas gaves bucki i uzpakali... Ir nebeatsidaro stogas. Gali buti kad koks tai sensorius ar tai bagazines spinele gerai nepritraukia dangcio ir del to problemos su stogu? Smugis nebuvo didelis ir kebulo deformaciju nera.


Turbo keitimas 2.2HDI

2016 kovo 11 - 03:38

Sveiki, uzlinko turbo manajam coupe.Del laiko stokos stovi jau kelintas menuo ir renka dulkes. Bet neuzilgo turesiu siokias tokias atostogas ir planuoju prikelti zveri... Taip kaip nuimti mirusi turbo ir sumontuoti nauja/restauruota nepakanka... Reikia atsikratyti visu meslu kuris bus susikaupes karterio dugne ir turbo sutepimo sistemoje. Tad noriu pasiteirauti...

Taip kaip imsiu karteri ir plausiu ji, ar verta imti tepalo pompa ir praplauti/isvalyti ja ? Nes turi tureti kazkoki sieteli ar kazka panasaus.

Ir tepalo padavimo vamzduka plauti ar geriau uzsakyti iskart nauja? Varztas turi sieteli berods..plauti ji ar nauja ? Nors esu mates kad zmones ta sieteli isvis lupa lauk...

Vakumine pompa plauti/valyti?

Zodziu jei ka praleidau galite pridurti...