Peršokti prie turinio


Mantysa

Užsiregistravo 2014 Rgp 06
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Kov 21 22:26
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:1.6 HDI bendros problemos

2018 kovo 20 - 15:34

Skirstytuvas tik šejp buvo pasakyta, neturėjau tiesiogiai to žodžio prasmės.

Sprendimas, sutariau varyt i klaipeda, pakeis gumas, restauruos kolonke, tikiuosi si karta ipils tinkamo tepalo/skysčio. Gal klaipėdiečiai atsiliepimų turite apie servizą Laukų g, kur restauruoja kolonkes?

Temoje:1.6 HDI bendros problemos

2018 kovo 20 - 09:53

Tai jau po laiko duoti į murzą, supylė ką supylė. Dabar reikia kitos kolonėlės gedimą šalinti. Keisti gumas kolonėlės viršuje, kur vairo stebulė. Tik kodėl tą viršų pavadino siurbliu.:) Siurblys prie diržo, kur paduoda tepalą, o ten man labiau kaip kažkoks skirstytuvas.


Temoje:1.6 HDI bendros problemos

2018 kovo 20 - 06:55

Sveiki. Klausimas, gal kas susidūrė. Bėdos su vairo kolonėle. Prieš porą metų užlinko mano pežuko, pakeičiau iš šroto, gavau su garantija. Viskas ok. Tik po šios žiemos, žiūriu raudonos dėmės po stovėjimo. Pakėlus mašiną pamačiau, kad bėga skystis vairo stiprintuvo, tik šį kartą ne per kolonelės šona, o per viršų.
Paskambinau specialistams klaipėdoje, paaiškinau kad per kolonelės viršų bėga skystis, tai jie sako per siurblį. Pasimečiau,ar ten siurblys.
Pirma kartą kai varvėjo per šona viskas aišku kolonolės riebuokšliai, arba restauruoji arba keiti naują. Šį kartą per kolonelės viršų varvą pastoviai. Aš iš kito miesto ir nesinori važiuot be reikalo iki klp, ar taip jie suprato? Nes kiek masčiau vairo stiprintuvo siurblys ten auksčiau. Ar čia dar kažkoks kolonelės siurbliukas kitas?