Peršokti prie turinio


Gatis

Užsiregistravo 2014 Rgp 06
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Grd 31 00:20
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Naudotos Padangos

2014 rugpjūčio 12 - 16:26

"Klubiečiam" gal sažiningas kainas duosi?

Klausk kainu, atvaziuok, gal kazka ir paderinsim pigiau :)

Temoje:Kreivai stovi galinis ratas

2014 rugpjūčio 08 - 16:01

Yra kažkoks varžtas nulužęs, nuėmus ratą, bet aš padarysiu foto nes nežinau ką jis ten laiko ir ar jis gali ką nors daryti, kitas variantas šiandien sugalvojau išjudinti zapaskę, ji užkirmijus, tai užvirinau devyniolikos galvą ir šeip ne taip atsukau, tai nuėmiau zapaskę, jos viduje buvo kažkokia plasmasę ir donkratas, gali būti kad ir jie daužėsi, todėl galvoju kad ir tai galėjo turėti įtakos, bet šiandien tik nuėmiau zapaskę ir nebaigiau, be zapaskės dabar. Bet šiandien nufotkinsiu tą tuščią vietą įdomu kas ten per varžtas o gal ten nieko tokio nėra.

Temoje:P206 Langų apipurškimai

2014 rugpjūčio 08 - 15:57

Išardžiau, įmerkiau į druskos rūgštį, prapučiau su oru ir gal geriau.

Temoje:Kreivai stovi galinis ratas

2014 rugpjūčio 08 - 08:59

Kai guoliai subyra pasigirsta ne bildesys o traškėjimas, bildesys pasigirsta jei nereaguoji į traškesi po kelių tūkstančių km. Tavo atveju siūlyčiau pradžiai palysti ir apčiupinėti visą galinį tiltą, gal akivaizdžiai kas matysis, man yra buvę, kad apatinė amortiko ausis nusimovė iš guminės įvorės, na sunku ką pasakyti, reikia pamatyti.

Tas ir yra buvau ant duobes užsivaręs ir nieko nesimato, kas galėtų daužytis ten, judinom viską darėm ir nesuprantam kas..

Temoje:Smagratis

2014 rugpjūčio 08 - 08:57

Ta prasme ne kai stabdau pavara, o kai is trecios imetu i antra arba is ketvirtos i antra stabdant begiais. Tas pats permetimas labai sukelia garsa toki kai be sankabos junkciau begi.