Peršokti prie turinio


Sina_

Užsiregistravo 2014 Spa 23
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Kov 07 21:30
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Naujoku prisistatymas

2014 spalio 24 - 13:00

Kai mergaitės kvailai klausinėja apie automobilius, vyrai lydosi, tai kad nereikia čia gėdytis, moterie :D

Šiaip kauniečių meistrelių yra čia nemažai, žinomos ir kitos vietos, kur žmonės sugeba prancūzus čiupinti nieko nesulaužydami, tai jei kokios problemos - drąsiai rašyk forume ir bandysim pasiūlyt gerą vietą ar žmogų gydymui.

 

Kad nebūtų paskui taip:

 
 

 

Manęs dar irgi kartais paprašo dokumento, kai nusiskutu  :ax:

Jei jau prakalbom apie tuos " čiupintojus" reikėtu vieno kokio, kas važiuokle apžiūrėtų ir nežiūrėtų kaip į kvailę kai bandai paklaust "kas čia ir kam tai reikalinga? " :fool:  Laikui einant, įmesiu foto prieš ir po kibiriuko  :D


Temoje:Naujoku prisistatymas

2014 spalio 24 - 10:57

Sveiki, esu Kaunietė, gryna, metų man nei daug labai nei mažai, parduoda alkoholį ir cigaretes, nors kartais dar paprašo dokumento.... :huh:  Neseniai įsigyjau savo pirmąjį liūtuką :pug: !!! Peugoet 206, 1.9l, 51kw, dyzeliuką. Na kaip ir priklauso kibiriokui kol kas dar barška (turiu nuojauta - kalta važiuoklė), planuojami darbai tokie: tepalu ir tarpinės keitimas, smirda baisiai ir taškosi per viršų, kurio siurblio keitimas ir daviklis ( nežinau kaip tiksliai tos vietos vadinasi, bet ketinu išsiaiškint) :D  na ir kosmetika, pabraižymų vienas kitas yra, su plaktuku teks taip pat pereiti... :ax:  Seniau vairavau Renault Laguna universala, nepatiko, nemėgau, keikiau... na, o dabar, kad ir darbo reikės įdėt vis tiek džiaugiuosi! Tikiuosi Jūsų geranoriškumo, kvailiems moteriškiems klausimams :shy: